After Hours Screener

Hvor har du hørt om ettertidshandel?

For det meste var handlene små - fem-aksjeforretninger, 1000-delers handler, 27-aksjeforretninger. Så selv små bestillinger kan fordreie prisen; Hvis du prøver å selge bare noen få tusen aksjer, kan det hende at kursen synker i ettertidshandel, mens en lignende ordre i løpet av handelsdagen kan finne en kjøper uten å påvirke kursen i det hele tatt. Forex markedet i praksis: en databehandlingsmetode for automatiserte handelsstrategier, skjønns~~POS=TRUNC:. Når kjøpere overgår selgere, bør prisen stige, og for mange selgere sender vanligvis en aksjekurs sørover.

 • Da vi trakk opp listen over ettertider, hadde bare noen hundre tusen aksjer flyttet rundt.
 • Du må sjekke med megleren din for detaljer.
 • 10 i ettermiddagshandel.
 • Og dagens tilgjengelighet av data betyr at dette kan gi oss et mye større øyeblikksbilde fordi det faktisk er basert på ekte handelsdata etter lukketid.
 • I løpet av åpningstiden kan det være mindre handelsvolum for noen aksjer, noe som gjør det vanskeligere å utføre noen av dine handler.

Selskapet rapporterte justert resultat per aksje på kr1. Har du et spørsmål til Ask The Times? Hvis du er en nyhetsjunkie (som meg selv), kan du bruke en live pålitelig nyhetskilde for å prøve å fange trekk med forskjellige aksjer som du allerede er litt kjent med. For eksempel kreves det ofte at ordrer er grenseordrer, noe som betyr at en ordre bare vil bli fylt til en viss pris eller bedre. Call center karrierer hjemmefra, 30-50 dollar per time Hvordan kommer jeg i gang? De fleste aksjer har ingen aktivitet i ettertidsmarkedene. For aksjer med begrenset handelsaktivitet kan investorer finne større kurssvingninger enn de vanligvis vil se i løpet av vanlig handelstid.

ECN-er er automatiserte systemer som forbinder handelsmenn med større meglervirksomheter, slik at de kan handle med verdipapirer fra forskjellige geografiske lokasjoner og uten å ha behov for børs som mellommann. Vanlige timer på New York Stock Exchange, Nasdaq og andre U. Som svar på nye teknologier og økte krav (særlig globale krav), begynte aksjemarkedet å tilby utvidede timer som nå lar deg handle aksjer så tidlig som kl. I løpet av ordinær handelstid kan kjøpere og selgere av de fleste aksjer handle lett med hverandre. Hva er handel etter timer? Noen (men ikke de fleste) meglerhusene krever tilleggsavgift for handel med lengre timer. Reaktive impulskjøp er vanligvis en dårlig idé i løpet av vanlig handelstid, og effektene kan bli enda verre ved ettertidshandel. Du er kr5 lønnsom.

Kan jeg handle etter timer? Ettertidshandel - også kjent som utvidet timeshandel - er kjøp og salg av verdipapirer etter at de store markedene har stengt. Noen handelsmenn hører nyheter som kan påvirke en aksje, og deretter løpe til datamaskiner og utføre handler. Hvordan handle aksjer gratis, etter mange års bevisst praksis og suksess kan du faktisk få en intuitiv følelse av markedet. Det er verdt å påpeke at selv om beløpene som omsettes er store, er realiteten at de fleste markeder er mye mindre likvide etter stenging. Så ikke bare skrev jeg om ECN, online meglere og kortsiktige handelsstrategier, men jeg skrev også om emner som kan hjelpe investorer til å tjene penger under alle handelsøkter. 50, er det tøft å ta en bit av en pai.

 • Du bør også undersøke andre meglere på egen hånd for å finne ut hvilken som er mest ideell for din handelsstrategi.
 • Selv om handel med utvidede timer nå er et alternativ for alle investorer, også små fisker, er realiteten at AHT-markedet stort sett består av store investorer.
 • Du kan til tider dra nytte av ettermiddagshandel med aksjer i APPL basert på nylig utgitte nyheter, for eksempel - du gjettet det - en ny iPhone.
 • Realiteten er at flertallet av investeringsbankfolk og hedgefondforvaltere har et daglig møte for å etablere prioriteringer og handler for den kommende dagen, og det er grenser for hvor tidlig folk kan komme i jobb, uansett hvor engasjert de måtte være.
 • Fordi å kjøpe aksjer utenfor den vanlige handelstiden kan gi oss sjansen til å komme inn tidlig på svinger.
 • Har du lurt på hva handel etter arbeidstid faktisk er og hvordan det fungerer, og hvilke risikoer er det?
 • Investorer som holder seg rundt etter fire i stedet for å dra til happy hour kan få et forsprang på resten av Wall Street, men de risikerer også å handle uten et fullstendig bilde av hva som beveger en bestemt aksje.

Artikler

Mangel på likviditet. En ordre som er plassert i løpet av en handelstid etter timer er bare bra for den økten hvor ordren ble lagt inn. Er det noen risikoer? For å plassere en After Hours-sesjonsordre der du har spesifisert skattepartiandeler, kan du se Ordering Specific Shares.

NYSEs mildhet reddet Morgan Stanley fra å legge inn ordrer så sent som mandag morgen - da aksjekursene pigget i kjølvannet av Trumps tweet om en tining i handelskrigen med Kina - og potensielt sparte klienter penger ved å komme inn på aksjene i løpet av normal handelstid. Inntil nylig har handelsvolumet etter timer vært relativt lavt - generelt forbeholdt institusjonelle investorer med tillit til å delta i ukonvensjonelle handelsmetoder. Noen selskaper tillater bare investorer å se tilbud fra det ene handelssystemet firmaet bruker for ettertidshandel. Noen selskaper tillater bare investorer å se tilbud fra det ene handelssystemet firmaet bruker for ettertidshandel. Hvis du hadde bestemt deg for å holde stillingen over natten (jeg personlig ville tatt 5% gevinsten og avsluttet min stilling), kunne du hatt sjansen til å selge nærmere kr23 eller kr24 neste morgen. Investorer trengte ikke lenger å være på aksjemarkedet for å handle. Det er fordi en enkelt stor kjøps- eller salgsordre kan ha stor innvirkning på etterspørselen eller tilbudet til en bestemt sikkerhet. Volatilitet refererer til endringene i kurs som verdipapirer gjennomgår ved handel.

Noen mindre børser tilbyr nå utvidede timer. Handel før markedet er veldig lik ettermarkedshandel. 75, men bare på 10K-volum. 00.00 østlig tid. Ved å be om tilgang til å legge inn bestillinger og legge inn en hvilken som helst ordre under utvidet åpningstid på E * TRADE, inkludert på hvilken som helst E * TRADE-handelsplattform eller mobilplattform, erkjenner du at du forstår risikoen ved handel under utvidede timer, inkludert de som er beskrevet i den utvidede timers handelsavtale og samtykker til vilkårene og betingelsene som er angitt der. Det er risikabelt, ja, men det kan også være mer givende. Ettertidshandel ble først og fremst brukt av institusjonelle investorer frem til 1990-tallet da ECN ble mer tilgjengelig. Å unngå ettersmarkedet på grunn av likviditetsproblemer, stanser også muligheten til å reagere på overraskende inntektsrapporter før legioner av andre investorer.

Mangelen på handelsvolum øker spredningen mellom priskjøperne er villige til å betale og pris selgerne er villige til å ta.

Kostnader Ved Investering

Med andre ord, du kan potensielt tjene penger nå hvis aksjen plutselig kollapser. Legg inn bestillingen, spesifiser mengde og pris. I løpet av handelstiden kan det være mindre handelsvolum for aksjen din, og det kan være vanskeligere å konvertere aksjer til kontanter. Her er et eksempel på noen av risikoer forbundet med ettertidshandel: Tror du at du kan få øye på gode kjøp og dra nytte av seneste nyheter?

Dette påvirker imidlertid ikke evalueringene våre. Med færre aktive næringsdrivende kan en person nab gunstige priser som kanskje ikke er tilgjengelige når likviditeten kommer inn i markedet igjen. Dette skyldes investoraktivitet i ettermarkedet. Det er ofte trekk på 1-20% på veldig korte tidsrammer etter timer. Denne risikoen har vært vist på de siste ukene, da noen høytflyvende aksjer falt kraftig etter at de rapporterte om inntjening eller reverserte trekk som opprinnelig var positive. La den gratis pensjonsplanleggeren av MoneyTips hjelpe deg med å beregne når du kan gå av med pensjon uten å sette din livsstil i fare. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Relaterte Artikler

30 og 16-20. Hvorfor eller hvorfor ikke? Oppgraderinger/nedgraderinger av analytikere blir noen ganger utgitt i løpet av åpningstiden, så vel som andre selskapsspesifikke nyheter som sekundærtilbud.

Du må bare finne de rette aksjene. Aksjer med større flytere vil ha strammere oppslag mot høye flygeblad som handler over kr100 per aksje. For eksempel, hvis et selskap slipper positive nyheter klokka 18.00, vil de fleste handelsmenn ikke være i nærheten før neste morgen for å iverksette tiltak. Megleren din kan tillate deg å legge inn bestillinger i løpet av den ordinære handelsøkten som forblir gyldig etter handelstimene etter dagen samme dag. Generelt, jo flere ordrer som er tilgjengelige i et marked, jo større er likviditeten.

Og hvis jeg får en mulighet til å streike uten unødig innflytelse, tar jeg den.

Kontakt Oss

Så på 80-tallet lanserte en meglerhandel kalt Instinet en elektronisk utveksling som lot store institusjoner som aksjefond handle med hverandre på kvelden. Hvorfor vil du ønske å handle på fritid? Elektroniske kommunikasjonsnettverk lar disse store institusjonelle investorene samhandle anonymt og skjule sine posisjoner. Så er det en avkjøpsperiode. Noen av disse handlene (både under og utenfor den offisielle markedstiden) gjøres i det som kalles 'mørke bassenger'. Selv om mye av bevegelsen allerede hadde skjedd med 4:

Men de siste årene har det også blitt stadig mer vanlig at både store investorer og enkeltpersoner fortsetter å handle verdipapirer etter timer. De gjør fortsatt dette, men mer og mer kjøp og salg skjer elektronisk med mindre involvering av meglere. Gå gjennom grunnleggende grunner fordi det å kjøpe en aksje etter timer er det samme som å kjøpe det i den vanlige handelsøkten.

I et nøtteskall, må du huske å bli kjent med meglerens retningslinjer for utvidet time før du begynner.

Hvordan Handle Etter Timer

Jeg vil heller betale for en god megler enn at beslutningene mine er begrenset av en gratis megler. Enkelte aksjer er muligens ikke tilgjengelige for handel etter timer, hvis interessen for disse aksjene vanligvis er lav. Mens enkeltinvestorer nå har muligheten til å handle i ettermarkedet, er realiteten at de må konkurrere mot store institusjonelle investorer som har tilgang til mer ressurser enn den gjennomsnittlige individuelle investoren. Følg med på økonomiske indikatorer hvis du handler store aksjer. Til tross for de positive resultatene, som slo analytikernes forventninger, sank selskapets aksjer ytterligere ned på negativt territorium i ettermiddagshandel. Etter at du har bestilt, mottar du et bekreftelsesnummer som indikerer at ordren ble mottatt.

Test

De fleste meglere lar deg ikke handle opsjoner - eller futures, for den saks skyld - etter at åpningstiden offisielt er slutt. Investorer liker å handle i pre-market-sesjonen av samme grunn som de liker å handle i ettermiddagens handelsøkt... de ønsker å få et ben på konkurransen ved å reagere raskt på nyhetsmeldinger som oppstår når det vanlige markedet er stengt. Du kan også delta i handel før markedet, som finner sted morgenen før markedene åpner - før 9: Fra Skriv ut Fil-menyen, velg Skriv ut for å skrive ut bekreftelsen. Selskapet rapporterte en justert inntjening per aksje på 27 øre ved omsetning på kr152. De fleste gratis aksjekarttjenester har ikke muligheter for å handle etter timer, så du må bruke din online meglerkonto for å se på prisbevegelsene.

Mitt mål med 'After Hours Trading Made Easy' var å plassere økter med utvidede timer, både før og etter timer, i sin rette kontekst innenfor den samlede handelsdagen, som er på vei mot 24 - 7, rundt om i hele verden. Hvis du gjør den nødvendige undersøkelsen og bestemmer deg for at handel etter etterspørsel er noe for deg, kan du investere med en solid plan og hold deg til grenseordrer, selv om du har andre alternativer. Nyhetshendelser kan føre til at markedet blir betydelig mer enn normalt. Det er ingenting galt med det, men det kommer med regler så vel som noen få ulemper. Usikre priser:

Østlig tid mandag kveld - markedene hadde vært stengt i en time. Aksjeopsjoner gir eierne sine rett til å kjøpe eller selge aksjer eller andre investeringer til en forhåndsbestemt pris i fremtiden. Fra bestillingsskjermbildet kan du velge Detaljer og bruke ordrebekreftelsesnummer og markedsøktsinformasjon for å identifisere bestemte ordrer som er plassert under forskjellige markedsøkter. Provisjoner og oppgjørstider er de samme som for den vanlige økten. Er det noen risikoer?

Elliott Wave videoer

Aksjekursene kan også bevege seg raskere i dette miljøet. Potensialet til å handle etter timer blir nesten aldri tilbudt for publikum. Ikke bruk den første medierapporten du har lest. Det antas å være mer enn 40 i New Jersey. Som et resultat kan bestillingen din bare utføres delvis, eller ikke i det hele tatt. Det kan være mye volum i aksjen totalt sett, men ikke nødvendigvis til den prisen du ønsker å komme inn eller ut til. Aktivitet ebber og flyter hver tredje måned når selskaper legger inn resultattavlene før det vanlige markedet åpnes eller etter at det stenger. Du kan ikke endre ordreprisen.

Det stemmer... du kan faktisk handle før markedet åpner om morgenen, og du kan fortsette å handle når markedet har stengt på ettermiddagen. Take-Two interaktiv programvare klatret 7. Å holde over natten og håpe på flere gevinster virker litt grådig og er ikke en del av planen min til å begynne med. Dermed kan bestillingen din bli presentert i et av flere kvalifiserte ECN-er.

I ukene som fulgte gikk det helt ned til under kr9. Mange selskaper slipper inntekter etter avslutningen av den ordinære økten. Lavere likviditet: Verktøy som StocksToTrade tilbyr mange ressurser for å finne de mest høye volumene og flyktige aksjene for ettertidshandel. Handelsdata før markedet blir lagt ut fra 4:

For eksempel blir kvartalsvise resultatresultater publisert i løpet av markedet før og etter markedet.

Video Av Dagen

Her er noen svar. VIX er en indeks som stiger og faller sammen med investorenes bekymring for markedene. De ville gjøre dette for å prøve å få panikk, noe som fikk deg til å tro at du tok feil, og få deg til å selge med tap. Dette pleier å bli brukt i forbindelse med kjøp og salg av valutaer mellom 9p. Dataforsinkelser: Når nyheter kommer ut etter avslutningen, kan de underliggende aksjene imidlertid ha en viss handlingsdyktig handling.

PayPal trekker seg ut av Facebooks libra cryptocurrency

Avhengig av utfallet, kan aksjekursen bevege seg mye mer enn den ville gjort i løpet av ordinære timer. Disse store institusjonelle investorene har tilgang til mer ressurser enn de fleste investorer. Som et resultat kan det hende du mottar en lavere pris når du driver handel med lengre timer enn du ville gjort i løpet av vanlig handelstid. Men de begrensede handelsvolumene kan gi et falskt inntrykk av aksjens styrke eller svakhet, og bare høyt erfarne handelsmenn anbefales å vurdere premarket-handel. Måter å tjene bitcoins, i stedet anser dem for å være "superhøy risiko-høy avkastning" penger å tjene penger. Etter-timers handel er der en aksjehandler handler etter konvensjonell handelstid på de store børsene. Husk dette, og du kan unngå å måtte ta et tap på grunn av prismanipulering. Etter lukketid er akkurat slik det høres ut:

Du får bare ekte stemning når alles handler samtidig, mer eller mindre. Dagen Angel og jeg så på Facebook-aksjen, hadde investorene handlet 15 millioner aksjer da markedene var åpne. Hvis en ordre ikke blir utført i løpet av en spesifikk ettertidsøkt, utløper ordren på slutten av økten og ruller ikke til neste tradisjonelle eller ettertidsøkt. Lavere likviditet og høyere volatilitet i handel med lengre timer kan føre til større spredning enn normalt for en spesiell sikkerhet. Men mange investorer virker villige til å stirre på dataskjermene sine og skrike av glede eller raseri 24/7. Aksjen i ettermiddagshandel er ned 21c til 23 dollar. De fleste aksjer kan imidlertid omsettes før eller etter disse timene. Formarked og ettermiddagshandel der en gang var forbeholdt store institusjonelle investorer og velstående, men ikke mer.

Jeg liker å spare studentene mine tid ved å lære dem alt jeg vet. En morgenøkt fra rundt 8a. Ettertidshandel kan deles inn i to forskjellige deler av dagen. Det er ingen indikasjoner på at Morgan Stanley gjorde noe ulovlig eller uetisk ved å be om mer tid til å handle. Mindre konkurranse betyr: Hvis du trenger å stenge en posisjon raskt, kan det hende du ikke har muligheten, fordi det ikke er noen kjøpere eller selgere, avhengig av hvilken stilling du tok. Det er langt flere kjøpere og selgere i løpet av ordinære timer. Denne nyheten kan ha store, uventede effekter på en aksjekurs, spesielt kombinert med effekten av lavere likviditet og høyere volatilitet som beskrevet ovenfor.

Dow stevner mer enn 350 poeng etter 'Goldilocks' jobber

Veksten i ettertidshandel vekket en annen sak: For visse avledede verdipapirprodukter kan en oppdatert underliggende indeksverdi eller IIV ikke beregnes eller offentlig formidles i utvidet handelstid. Derfor kan det være vanskelig for en enkeltperson å få ordren utført til en gunstig pris. Fordi generelt færre aksjer handles etter timer, kan det være store spredning mellom budet (den høyeste prisen som tilbys av alle kjøpere) og spørsmålet (den laveste prisen som tilbys av alle selgere). Sekunder eller mindre etter at S&P 500 selskaper har gitt ut rapportene sine, bruker spesialhandlere programvarealgoritmer for å plukke ut nøkkeltall som inntjening per aksje eller inntektsutsikter og gå inn i handler raskere enn investorer kan skanne teksten.

På samme måte bør investorer også ta kontakt med meglerfirmaene for å se om ordrer som er lagt ut i løpet av ordinær åpningstid vil overføres til etter-timer-handel.

Kapitalforvaltning

Tilgjengelige handelstider varierer imidlertid litt fra megler til megler. Vi har utvidet vårt utvalg av ettertider til å dekke flere internasjonale markeder og sektorer som tech, slik at du kan få tilgang til enda mer av markedet døgnet rundt. Eksemplet nedenfor viser Intel Corp (INTC) som gjør et stort trekk etter timer etter å ha gitt ut inntektsrapporten. Aksjer som flyr høyt, kan falle like store - og raske - når inntektene rapporteres eller gjøres store trekk som anses som negative. Rabattmegler Zecco tilbyr det ikke i det hele tatt. Cavanaugh råder i utgangspunktet investeringsrådgivere, som har kunder på den andre linjen. Aksjer åpnes ikke alltid med samme verdi som de har stengt på i løpet av dagen før, og handel etter timer er grunnen til.

Hvis aksjen er tilgjengelig til din målgrense pris og mye størrelse, vil ordren utføres til den prisen eller bedre. Siden mange allerede ankommer før klokken 08.00, er antallet tidlige handler utført av økonomisamfunnet begrenset. Den ordinære nordamerikanske handelstiden er fra 9: Lukkekursen er ganske enkelt prisen på den siste handelen som gikk gjennom før børsen stengte for dagen, vanligvis på 4 pst. Før du vurderer å drive handel utenom, må du være ærlig på hvorfor du vil handle på det tidspunktet. Mange av ettermiddagshandlerne er profesjonelle med store institusjoner, for eksempel aksjefond, som kan ha tilgang til mer informasjon enn individuelle investorer. NYSE handler vanligvis fra 9: Dette betyr at selv om en aksjekurs stiger i ettermiddagshandelen, kan den falle rett ned igjen når vanlig handel åpnes igjen og resten av markedet får avgi sin stemme på aksjekursen.

På grunn av det lavere volumet, kan det være vanskeligere å fullføre handler eller gjøre det til en fornuftig pris - prisvolatiliteten er høyere, og forskjellene mellom anbuds- og anbudspriser (oppslag) kan være større. 65 måter å tjene penger på nettet (på siden) i 2019. Overvåke bestillingen. Men nå er det en Nasdaq-100 After Hours Indicator (AHI), som fungerer som en indeks for Nasdaq 100-handelsaktivitet i løpet av ettertidsmarkedet, fra 4p. Men etter etterspørsel øker både standardrisikoen i markedet og introduserer ytterligere risiko. Handel under handelsperioder i utvidede timer (inkludert pre-market sesjon (mandag til fredag ​​7: )00 før avslutningen av handelsøkten.

Politikk

Siden introduksjonen av elektroniske kommunikasjonsnettverk (ECN), har aksjemarkedet blitt mer tilgjengelig for alle. Nyheter som kunngjøres etter åpningstid kan ha større innvirkning på aksjekursene. Hvis systemet ikke finner en kamp, ​​vil ordren bli kansellert eller avholdt inntil ordinær handelstid.

Investere

Det er flere potensielle fordeler for handel etter etterspørsel: Les videre før du begynner å handle i lengre timer selv. Hvordan bli rik i usa uten college - flytt til amerika. I løpet av ordinær handelstid konkurrerer kjøpere og selgere av de fleste aksjer om priser for å tiltrekke handelsinteresse. Hvorfor omsettes ikke aksjeopsjoner før og etter ordinære aksjetimer, som de fleste aksjer? Snarere enn å kutte ham av ved standardfristen - 10 sekunder før 4 s. NASDAQ tilbyr en indikator før markedet du kanskje vil sjekke ut. Lavere likviditet: Selv så store endringer som globale elektroniske transaksjoner og utvidede timer har sine grenser.

Selv om handel i de utvidede økter ikke er for alle, er det absolutt en mulighet å utforske for de handelsmenn som forstår både potensielle risikoer og muligheter.

Når du skriver inn et selskaps aksje-ticker-symbol på en finansiell webside, er ikke aksjekursen som dukker opp teknisk sett gjeldende kurs på selskapets aksje. Du vil se flere skjulte ordrer og andre avanserte utførelsesstrategier i løpet av timene. Et elektronisk marked er ganske enkelt en tjeneste som matcher kjøps- og salgsordrer.

Mindre likviditet kan føre til kraftige svingninger i aksjekursen, og du må vite om en aksje du ønsker å handle har blitt gal etter timer.

Risikoen Ved Handel Etter Ettertid

Og ved å opprette et nytt sted, blir markedstimene mer fleksible, noe som muliggjør aksjehandel etter timer om ønskelig. Eksempler på ECN-er inkluderer Instinet, SelectNet og NYSE Arca - sistnevnte muliggjør elektronisk handel på New York Stock Exchange og Nasdaq. Som nevnt ovenfor tillater de fleste meglerfirmaer bare begrensningsordrer i lengre timer, noe som betyr at ordrene dine bare blir utført hvis de blir matchet med en kjøper eller selger til den prisen du har satt eller bedre. Eksemplet nedenfor viser Intel Corp (INTC) som gjør et stort trekk etter timer etter å ha gitt ut inntektsrapporten. Og med økningen av elektroniske kommunikasjonsnettverk, eller ECN-er, kan hverdagslige enkeltinvestorer få tilgang til ettermarkedsmarkedene.