5 Beste Stasjonære Datamaskiner For Dagshandel I 2019.

Som en profesjonell idrettsutøver, trenger datamaskinen din å være i topp topp for å kunne håndtere kravene til handel med høy intensitet.

For noe som daghandel er denne prosessoren langt mer i stand. 24 timers aksjemarked og forex data, mange selskaper slipper sin kvartalsvise inntjening og andre viktige nyheter etter de ordinære markedstimene for å unngå store reaksjoner i kneet som kanskje ikke gjenspeiler den faktiske verdien av aksjene. Toppmerket har alltid vært og vil alltid være Kingston & Crucial. Ikke kompliser ting. Dette dekker hver eneste del av systemet fra en enkelt minnepinne til hele systemet. RAM-kortet deres er priset litt (ikke mye) høyere enn andre, men det er vel verdt det, det er bunnsolid og går sjelden dårlig.

9900KF er 3. Aksjehandel med kunstig intelligens, finansfirmaer har også investert mye i AI i det siste, og flere begynner å benytte seg av de økonomiske anvendelsene av maskinlæring (ML) og dyp læring. Case fraktal design - DEfine XL R2 Corsair 100R Mid-Tower Deep Silence stille sak CPU Intel i7-8700 Intel i7-8700 Intel i7-8700 Minne 16 GB (Crusial eller Kingston) 16 GB (type n. )Med en gammel skole harddisk tar oppstartssekvensen mye lengre tid og databeskyttelsen er verre sammenlignet med bruk av SSD.

Vil du se hvordan denne bygningen har utviklet seg over tid?

De er stort sett like for vårt formål. Pass på handel med en underdrevet bærbar datamaskin. Her er listen over de beste bærbare datamaskiner for dagshandel i 2019. Sjekk ut vår Trader 8000 Extreme eller Trader 9000 Elite handelscomputer. Denne i7 Trading PC er et steg opp fra vår standard Share Trading PC. Hvis du reiser med jevne mellomrom og ønsker å ta med deg den bærbare datamaskinen, er dette en av de billigste lette bærbare datamaskinene du kan få akkurat nå. FEWER-skjermbildene du kan bruke i din handel desto bedre. Det er bare et begrenset antall bærbare datamaskiner tilgjengelig på markedet nå med færre rammer, og XPS 15 er den helt klart øverst.

ASUS er en prisbelønnet Hitech-datamaskin. Harddisken min vil være en Samsung 850 EVO 1 TB M. Totalt sett kan en bærbar PC ha tilstrekkelig kraft til å være en effektiv dagshandler, men du vil generelt sett ønske å velge en stasjonær PC om mulig. Og fordi å stirre på en dataskjerm for lenge kan bli litt slitsomt, sørget Lenovo-teamet for at denne kom med en justerbar skjerm. Ikke alle merkenavn og produkttyper er spesifikt nevnt, men de er mer detaljerte sammenlignet med konfigurasjonen av tradingdatamaskiner. For å sette siste hånd på denne konstruksjonen, foreslår vi at du utstyrer den med en ultra-stille 550W gullklassifisert strømforsyning og installerer den i det fantastiske aluminiums- og glassunderstellet som vist ovenfor. Hvis du er en av de heldige få som har tilgang til fiberoptisk bredbånd, så sørg for at du spiser det hele og spytter ut knoklene!

 • Når alt er her, vil jeg starte byggingen.
 • På de fleste kaffebarer - hvis navn sannsynligvis vil begynne med "stjerne" og slutte med "dollar" - vil du finne koffeinholdige arbeiderbier jaget over bærbare datamaskiner.
 • Jeg bruker Diamond USB til HDMI-adaptere.
 • De har et flott system for å hjelpe deg med å plukke ut komponenter som vil fungere sammen, samt for å vise deg den beste prisen for hver del.

Høyeste Industristandard For Garanti Og Livstidsstøtte

Hva bør du forvente for avkastning? Så la oss ta en titt: Minst 8 GB (16 GB er å foretrekke).

Dette kan være et PC-tårn eller en bærbar PC, uansett hva du foretrekker.

Tony G.

Hvis du hoppet over MacBook Pro på grunn av den høye prisen, er dette det perfekte alternativet for deg som koster under kr900. Hvis du ønsker å handle på heltid, må du ta vare på kroppen din og trenger å få oppsett for skrivebordet ditt for ikke å skade kroppen og holdningen. Bekreft all informasjon når du bestiller. Jeg har alltid vært en Windows/PC-fyr, og er ikke veldig interessert i å bruke mer enn kr1K for en bærbar datamaskin.

Avgrens Panel

Hvis du er i dagshandel, har du kanskje tenkt på dette: Byggekvaliteten på den bærbare datamaskinen er utmerket. Ikke kompromiss med teknologifronten, da jeg kan forsikre deg om at når du først har oppgradert, lurer du på hvorfor det har tatt deg så lang tid i utgangspunktet. Vantage point trading, dette er den du vil bruke ofte (som i alle vinnende bransjer). Vi er overbevist om at Windows 10 er det mest stabile, robuste og brukervennlige operativsystemet Microsoft noensinne har laget. Datahandelscomputeren din er en av de viktigste delene av oppsettet.

På samme måte tilbyr skjermen noen avanserte videoredigeringsfunksjoner. Dette kan være et PC-tårn, en Mac eller en bærbar PC, uansett hva du foretrekker. 03ms for en SSD, så en SSD er mer enn 500 ganger raskere når du begynner å lese eller skrive enn en HDD, noe som kan gi deg en fordel i handelen når tiden er kritisk. 7 virkelige måter å tjene penger som musikkprodusent i 2019. Datamaskinens grafikkort er ansvarlig for å vise all datamaskininformasjonen. Det vil være et gebyr for de fleste av børsene du trenger sanntidsdata fra. Best i klassen, i9-9900K (F) med 16 MB cache1 og Intel® Turbo Boost 2.

RAM - Få minst 16 GB minne.
 • Hvis du allerede har en anstendig bærbar datamaskin, kan du vurdere å bruke den eller oppgradere visse komponenter (vs.)
 • For å unngå dette, bør du bruke et antivirusprogram (Avast er et bra jeg liker.)
 • Videre, hvis CPU venter på å komme til det minnet, vil det også bli tregt.
 • Likevel er i5-9400T fremdeles en meget dyktig prosessor.

Joann Farley

Dette er vår #1-sak vi anbefaler kunder. Når det gjelder bærbare datamaskiner, er batteriets levetid viktig... big time. Ingen 3G - 3G er for mobiltelefoner og barn som ønsker å leke sinte fugler. Jeg kan også overleve på et mer minimalistisk system, som var mitt kontoroppsett i Buenos Aires siste januar. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, må batteriet ha oppholdskraft slik at du kan fortsette å overvåke overvåkningslisten din, timing av handlene og slå når strykejernet er varmt. Hva du skal vite før du investerer i bitcoin. Det er her USB-skjermer er nyttige.

”Ta ting trinn for trinn, og ikke gi etter for lokkende markedsføringsparoller. 90 GHz per kjerne med turbo boost opptil 4. Den bærbare datamaskinen drives av store 83. Før du bestemmer deg for et brannmursystem, må du sjekke anmeldelser fra anerkjente nettsteder. Selv om deler fra forskjellige produsenter kan blandes og matches, siden dette er min første vannkjølte bygning, får jeg bare alt fra ett sted.

Hvordan Det Fungerer

Skjermen har også en berøringsskjerm som kanskje ikke er veldig nyttig for en næringsdrivende, men du kan bruke den noen ganger hvis du vil. De er designet for å være grunnlaget for fantastiske spill og profesjonelle PC-er, og de kombinerer den nyeste teknologien og ergonomiske innovasjoner med mye rom å bygge og utvide, og et fantastisk kjølepotensial. Mens standard harddisken vil ha mer enn nok datalagringskapasitet for dagshandel, har en SSD generelt bedre ytelse og mye raskere oppstartstider, noe som kan være en livredder i tilfelle en utilsiktet stans. Vel, vet du at HEMLES COMPUTER Day Traders bruker for å tjene millioner?

 • 27 ”er en stor størrelse, den er stor nok, mens den ikke er for stor.
 • To skjermer er avgjørende for hver dagshandler eller alle som bruker PC-en i mer enn 3-4 timer om dagen.
 • USB-porter 2 x USB 3.
 • Oppgradering for bare kr399 Oppgradering for visning på opptil 8 skjermer - 2 x 4 GB GTX1650 for bare kr699.
 • Som om det ikke er nok, bruker maskinen Acer VisionCare-teknologi for å minimere belastningen på øynene, og dermed kan du handle hele dagen i komfort.
 • Et system som dette vil lett håndtere omtrent hvilken som helst handelsoppgave du kaster på det, og vil koste deg nesten dobbelt så mye hvis du skulle kjøpe det fra en handelsdatamaskinselger (se sammenligningen).

Lære å Handle?

Små datamaskiner, og derfor små skjermer, er enkle og praktiske å ha med seg. 0GHz med Turbo Boost & Hyper-Threading støttet. Det er mer enn nok til å lagre alle filer og læremateriell også. 12 måter du absolutt kan tjene penger på nettet. Tjen penger online: hva jeg gjør for å tjene 50 000 dollar i måneden hjemmefra. Du trenger bare å sørge for at det er et tomt PCI-e 16x skjermkortspor.

Skjermer

Det er egentlig bare to hovedkortstørrelser å snakke om: I denne artikkelen vil vi diskutere den ideelle dagen for datamaskinoppsett og noen viktige ting du må vurdere når du kjøper en handelsdatamaskin. Hva du skal vite før du investerer i bitcoin, cryptocururrency trenger ikke å anerkjenne myndigheter eller geografiske grenser. Vår favoritt er NVIDIA GTX 1650-kort. Hvis du trenger ekstra lagring, er det vanlig å legge til en andre harddisk til systemet, for eksempel en 1 TB Western Digital.

Dagshandel krever at du analyserer mye informasjon raskt, og hvis den informasjonen er uskarp eller pixelated... lykke til.

Som jeg først nevnte, er PCen etter 3 år nesten verdiløs.

48 Av 978 Resultater

Denne funksjonen lar deg handle flere strategier og kontoer samtidig. E * handel finansiell, du kan også handle i tusenvis av verdipapirfond og ETF-er. Mens du ønsker den tilsvarende typen strøm du måtte trenge med en bærbar datamaskin, vil den koste mye mer på grunn av bekvemmeligheten med portabilitet og kostnadene for å lage hver komponent. Dette er den svarte versjonen av Stealth-bærbare datamaskinen. Vi vil også lære om hvilke funksjoner du skal se etter i en passende maskin. Å skrive er roligere også. La oss høre noen vanlige spørsmål som folk stiller om handel med bærbare datamaskiner og stasjonære maskiner før vi kommer inn på toppvalget. Dette letter presset på RAM ved å lage ekstra båndbredde for å kjøre video- og fotoprogrammene jevnt. Viktig notat: