Hvordan Tjene Penger På å Kjøpe Og Selge Kunst

Og det beste er at du kan selge kunsten din gratis ved hjelp av plattformen deres.

Her er sannheten: Hold deg unna vedlegg, da det er mer sannsynlig at du lander e-posten din i spam-mappen. Noen gallerier som Spoke velger imidlertid en modell med begrenset opplag på mange av verkene de representerer. Det legger mer makt i hendene deres og gir kjøpere en direkte vei til jobb som begeistrer dem.

Dette er primært drevet av markedsplassnettsteder, som lar internasjonale kunstnere selge kunsten sin.

For eksempel kan du koble butikken din til trykkerier, slik at folk som bestiller fra deg kan få trykket kunstverkene dine på bæreposer, t-skjorter, krus og andre produkter. AbsoluteArts har behandlet både utskrifter og originaler, og sier at de har vært i bransjen siden 1995. Å vite hvordan du selger kunst vil hjelpe deg å lære å appellere til kunden din, samt bli kjent med forretningssiden av kunsten. Tatt i betraktning den store størrelsen på nettstedet, kan det være verdt å gjøre. Hver kunstner ønsker å bli beundret for arbeidet sitt, men det kan også være veldig fint å tjene penger på kunsten din. Det er ingen årlige avgifter. Du kan selv bestemme prisen for bokomslaget uten innblanding fra selskapet. Behandle dette som en virksomhet og lær forskjellige markedsføringsstrategier fra ekspertene for å utvikle deg selv i din karriere.

Som en nybegynner starter du med å utnytte kraften fra nettsteder som selger kunst og senere kan du med litt erfaring lage din egen blogg og selge den der. La oss dykke ned på disse fantastiske måtene du kan tjene litt ekstra penger på med kunsten din. Du vil tjene 25 prosent av prisen for hvert salg du gjør. Det er mange måter på nettet 3.

Og det er slik du selger kunsten din.

Malerier Og Tegninger

Andre nettsteder som OneRun viser frem nye artister veldig billig, og dette kan være en god måte å kjøpe kunst på. Hvis du ikke planlegger å holde på et trykk så lenge, kan du oppbevare den i en sylinder, klar til å sendes ut. Hvordan kommer du i gang med å selge på nettet? Du leser innlegg og lytter til podcaster som presenterer suksessrike artister og reklamer som tjente en formue med å selge kreasjonene sine på nettet. 3 realistiske strategier for å bli millionær, vil du gjøre deg syk? Verden for å kjøpe og selge kunst på nettet endrer seg hver dag.

Den er lang, så ta en kopp av favorittvarmen din, og kos deg!)

Hvem er noen andre urbane kunstnere foruten Banksy?

Faktisk viser statistikk at rundt 6000 tweets sendes ut hvert eneste sekund, noe som utgjør fantastiske 500 millioner tweets per dag! Innsamlingsaksjoner. Hva skal jeg selge? Hvis du selger kunstverkene dine via utskrifter og varer, kan apper som Kite, Gooten eller Printful synkronisere med butikken din og ta byrden med frakt og oppfyllelse ut av ligningen. Jeg utførte det samme søket i dag, og fant veldig like resultater.

Du har ikke en mentor som har oppnådd det du vil oppnå. Jeg fokuserer på å selge illustrasjonstypeprodukter, men mesteparten av innsikten og tipsene nedenfor vil gjelde omtrent alle digitale online produkter. Noen tanker om merkevarebygging: Imidlertid kan det være veldig tøft å markere seg på nettsteder som disse, og du må produsere kunstproduktene dine før du starter salgssiden. Du må absolutt stå fast i hvem du er og hva du står for. Du bør også ta litt biografisk informasjon. Som et resultat krever denne metoden for å selge kunst på nettet bare at du vet hvordan du lager kunst av god kvalitet. Peterman bruker.

Andre Måter å Selge Kunst På Nettet

Vil din ideelle klient være der? Kunstmarkeder som er online, blomstrer alltid med mange kjøpere. Døren åpnes for at du skal selge mer kunst og høre om andre lønnsomme muligheter. 123RF hevder et bibliotek med over 55 000 000 bilder. Du kan også lage en e-postliste over kunstfans og markedsføre siden din til dem gjennom et digitalt nyhetsbrev.

Prising av en kunst er avhengig av mange faktorer, for eksempel hvordan kunsten selges enten personlig eller av et kunstgalleri. Vanligvis er dette store e-handelsbutikker som allerede har mye merkevare anerkjennelse, kundetillit og en dominerende tilstedeværelse på sosiale medier - i likhet med Displate. Når du begynner å selge, kan du holde alt organisert i Artwork Archive. Tilbyr et insentiv:

For mer penger på å lage ideer, drar hit til 75 måter å tjene ekstra penger på siden. Salget ser ut til å være tilbake til det de var da jeg startet i 2019, så det er jeg veldig spent på! De fleste kommer til Fiver fordi de vil ha noe veldig spesielt som de ikke kan lage selv, og du vil tjene mest mulig penger ved å bruke talentene dine for å gi dem akkurat det de vil på kort tid med minimal oppstyr. I 2019 gikk den elektroniske detaljgiganten inn i billedkunst, og åpnet en spesiell Amazon Art-seksjon. Jeg tok kurs. 33 legit online-jobber der du kan tjene 50 000 dollar + hjemmefra (2019). Og dette kan ofte kjøres i takt med et verksted, noe som gir en hel dag med aktiviteter. Er det et annet nettsted du brukte? Å selge kunstverk på Instagram kan gjøres, men det krever en annen tilnærming sammenlignet med strategien din for Facebook.

Art Fire

Ny kunst på fredager? Så hvorfor bry seg? Her kan du laste opp og administrere din lisensieringsportefølje. Til tross for den konstante kontrollen er Facebook en voksende gigant, og den kommer ikke noe sted snart. Dette gjøres ved å bygge merkevarebevissthet. Du vil bygge et påfølgende mye raskere og skille deg ut mye mer hvis du fokuserer på å lage unike varer i din egen stil.

Se for deg deres beslutningsprosess når de faktisk kjøper et kunstverk. Du vil ikke ha den samme entusiasmen for et oppdrag som du vil for noe veldig personlig og spennende. Hvis du ikke legger ut regelmessig, kommer du til å miste tilhengerne du har, og ikke få noen. Du kan registrere deg som ikke-eksklusiv eller eksklusiv, og prisene varierer tilsvarende. Du trenger ikke å forklare hvert penselstrøk; du må bare hjelpe seerne med å finne veien inn i arbeidet.

Dette vil bli ditt nav.

Hvordan Fungerer Og å Kjøpe Og Selge Kunst?

Noen andre ting å huske på. Du vil være en del av et fellesskap med over 60 000 bidragsytere og 110 000 kjøpere. Du kan også bli med meg på: Noen ganger annonserer jeg bare med utgiftsgrensen på kr30-50. Det er mange sosiale medienettverk som hjelper deg med å selge kunstverk på nettet, og noen vil fungere bedre for deg enn andre. For at du skal bygge merkevarebevissthet, må du utvikle en strategi for markedsføring av digitalt innhold.

Massebestillinger. Det kan være vanskelig å bestemme hvordan man kan tjene penger som kunstner for å leve. Forespørgere vil gi designere vite nøyaktig hva de leter etter. I utviklingsland som India startet folk denne praksisen og dekorerte hjemmet sitt med veggkunst, malerier, tegninger osv. Til slutt, hvis du allerede har en Facebook Bedriftsside, er det en lek å sette opp en butikk som lar deg selge direkte på Facebook. Et nettsted eller en blogg med egen vert er virkelig nødvendig, der du ikke er avhengig av endringer på Facebook eller Instagram på algoritmer eller til og med forfall og forsvinning (husker du MySpace?)

FineArtAmerica

Du kan bestemme deg for å selge arbeidet ditt på: Jeg visste når fargene var av, eller det var ingen kontrast. Til min overraskelse var de. Lær mer om å tjene penger på å designe t-skjorter. Du må også lære hva som har fått andre til å mislykkes, og du må sørge for at du ikke er der ute som gjentar historien. Merkevarebygging handler ikke bare om en logo, det er hvordan du får folk til å føle deg om kunsten din og hvordan de husker deg. Du kan selge kunstverk du sender direkte, eller liste ut trykk på forespørsel som skal selges.

Tjener penger med kunstferdigheter. Det er den artisten jeg kan hjelpe. James har diabetes. Etter at du har lastet opp designet ditt på nettstedet, vil de også gjøre verkene for deg. Amazon, de har en spesiell lenke som mange ikke vet om for fine kunstnere å sende inn arbeidene sine her. For å bli med, trenger du bare å fylle ut et raskt skjema med grunnleggende informasjon. I husholdningen min er partneren min kunstsamler, og jeg har sett ham konsekvent gi avkastning på omtrent 30% av kunsten han kjøper og selger.

Jeg kommer til å avslutte med å si at for å selge kunst som en heltidskarriere, må du være veldig pragmatisk. Forsikre deg om at telefonen eller kameraet ditt har den høyeste oppløsningen og at du lar fokus bli ferdig før du tar bildet. Avhengig av markedet og konkurrenten din, kan det imidlertid hende du må revurdere prisene igjen. En av de beste måtene å selge kunst på nettet er gjennom din helt egen e-handelsbutikk. Forstå kommisjon. Du laster opp, selger kunst, og kontoen din blir oppdatert med det du har tjent.

Her Er 5 Grunner Til At Bilder Av Profesjonell Kvalitet Er Et Must For Kunstnettsteder:

Men først må du bestemme hvilken type undervisning som vil være mer egnet for deg. Denne plattformen tilbyr en gratis 30-dagers prøveperiode og planene varierer fra kr8 til kr35 per måned. Jeg vil ikke sale deg med ansvar, men hvis du vil, dele historien din om hvordan du selger din egen kunst? Facebook står for 1 av hver 5 sidevisninger på internett over hele verden. Noen av fordelene med ArtWeb inkluderer et nettsted som er skreddersydd for deg og et fellesskap av andre artister å få kontakt med.

Arbeidet deres går langt utover bare å selge kunst, men å organisere kunstmesser, kuratorgrupper og aktivt promotere kunstnere. Dessuten kan bloggen din være rikere på bilder enn ord. Med andre ord er det bedre at du selger kunstverkene dine på flere nettsteder og sosiale mediekanaler.

Instagram

Det betyr ikke at det ikke er verdt å gjøre. Tre måneder gikk, og jeg bestemte meg for å nå ut til hestelskere som fulgte min hestrelaterte blogg kalt Phatmare. Til slutt, utvikle og publiser informasjonen om butikkpolitikken. Hvert kort vil ha en spesifikk melding fra den aktuelle hesten.

Artquid

I så fall er TurboSquid et flott sted for deg. Og hvis du vil øke salgsspillet ditt med Displate. Modellering av utgifter og oppstart av kostnader for nye modeller. Nå som Amazon, Alibaba og andre store nettforhandlere har steget til toppen av shoppingverdenen, er det unektelig at online er det første stedet folk ser når de vurderer et kjøp. Så langt har du lært hvordan du skal skrive mål, bygge et merke, hvilken plattform du vil bruke for å selge kunsten din, og hvordan du kan øke trafikken. Gå hit for å sjekke ut Saatchi Art.

Dette gir deg mye frihet i hvordan du velger å dele kunstverkene dine, gjennomføre transaksjoner og administrere den voksende online virksomheten. Med hell, vil de første kundene dine spre ordet, og de neste kundene vil henvende seg til deg selv. Etsy og Amazon er også gode plattformer for å selge kunstverket ditt. Vi vil se videre i denne artikkelen, forskjellige nettsteder og forskjellige metoder for å selge kunst på nettet. Du vil ikke legge alt i en kurv. Selv om sosiale medier er et stort fokus for oss, er det bare ikke en veldig profesjonell måte å komme over hvis du er en artist. ArtWeb lar deg selge kunsten direkte til kjøperne. Å gjengi arbeid på t-skjorter eller krus betyr at et enkelt verk kan bære frukt på ubestemt tid.

Men å selge på nettet lar deg skalere opp uten behov for mer personale. Spesielt populært blant fotografer, kan det være et flott supplement til inntektene dine, spesielt hvis du har en nisje som astrofotografering eller gatefotografering. Å navngi brettene og pinner nøyaktig vil gi deg en enorm fordel når folk søker etter bestemte bilder på Pinterest. For å få mest mulig blikk på kunstene dine, kan du vurdere å liste opp stykkene dine på Zibbet. Å endre tankesett er et viktig skritt. Du kan selge original kunst inkludert maleri, utskrifter, fotografier og skulpturer med 30% provisjon. Hvordan tjene penger online, siden det er en lavere hindring for innreise, betyr dette også mer konkurranse. Ha en video av deg i studioet ditt og introduser deg selv, eller til og med jobbe som et eksempel (viser historien din).

Fine Art America

Mens fokuset hovedsakelig er video, kan du også finne musikk, lydeffekter og arkivbilder til salgs. De har også kr20 og kr40 per måned alternativer som har mer avanserte funksjoner. Nå er det på tide å bygge tillit med følgende, og sosiale medier er verktøyet som vil hjelpe deg å gjøre nettopp det. Hvordan blir du lagt merke til blant konkurransen? Et Portugal-basert initiativ som gir muligheter for både kunstnere og gallerier. Hva slags kunstprodukter selger folk på nettet?

Hvor Mye Selger Du Kunsten Din?

De tar ting et skritt lenger enn de fleste, og inneholder også gjenstander som skulpturer. Og flere og flere bransjer blir forstyrret av netthandel, noe som gjør det enklere enn noen gang for selgere å selge og kjøpere å kjøpe på verdensomspennende nett. Hvis du ikke har lært dette allerede, vil du på et tidspunkt komme til rette med det. Trykk sendes flatt eller i sylindere. Ha et visittkort på deg til enhver tid, sørg for at webadressen din står på den. For å gjøre dette, tenk på bare 5 underkategorier av kunst som er relatert til det overordnede temaet.

Skriv en solid introduksjons-e-post. 000 artister over hele kloden. Bruk glass (et vann- og fettbestandig papir) eller klare cellofanhylser for å beskytte utskrifter i emballasjen. Først må du sørge for at du har en digital kunstfil av høy kvalitet med designet du vil se på klærne. Ta en titt på arbeidet som artistene har solgt. Etter å ha sett på nettstedet ditt ser det ut som om du jobber med mange lokale artister.

Selv om jeg laget ting som sugde, kunne jeg identifisere hva jeg trengte å jobbe med og hva som var galt. Kunstmarkeder er i virksomheten med markedsføringskunst. Imidlertid, hvis artisten du ønsker å kjøpe IS etterspurt, betyr det at du må være raskt utenfor merket for å få en første utgivelse. Du bør kunne tjene godt på å bruke Alamy. Du trenger ikke nødvendigvis å legge ut hver dag, selv om det er lurt, men hvis du kan det, bør du legge ut et par ganger i uken. Med så mange andre talentfulle artister der ute som selger kreasjonene sine over hele internett, kan det være tøft å konkurrere om kunder. Kunstnere har rettslig anvendelse, og bør søke råd fra en advokat om opphavsrett for å beskytte åndsverk før overtredelsen skjer. De lar deg til og med sette din egen royaltyavtale på kunsttrykk og strukket lerret, med faste avgifter på plass for de andre varene de har til salgs.

Artfinder

Med CanStockPhoto kan du opprette en konto og deretter sende inn tre bilder for godkjenning. De beste forex trading plattformene for 2019, programvare for automatisert handel kalles noen ganger ved hjelp av handelsroboter. Nse, markeder for statsobligasjoner TMUBMUSD10Y, +0. Imidlertid, hvis du planlegger å holde på et stykke litt, kan du vurdere å flytte den til en kunstmappe eller arkitektskuff, der den kan lagres flatt. WordPress lar deg gjøre alt du kan tenke deg, men allsidigheten kommer med en læringskurve. For å lære mer om hvordan du bruker dette nettstedet til å selge kunst, må du huske å sjekke “Hvorfor selge? Be alltid om et innskudd, bare i tilfelle. Dette er flott, men hvordan tjener jeg penger på det? Men hvis du selger designmaler på en, kunsttrykk på en annen, digitale varer her og der, kan du ganske enkelt ikke markedsføre dem alle godt nok med mindre du ansetter noen som kan hjelpe deg. Ikke glem kraften ved å selge på sosiale mediesider som Facebook og Pinterest.