Hvordan Tjene Penger Med Gatefotografering

Fotografisider gir et sted hvor alle som ønsker å bruke avgiftsfrie bilder.

Fotografiet må være rent. Dette er et mer spesifikt nøkkelord og peker i riktig retning i dette tilfellet til verdensrommet. Skriv ut de beste bildene dine som fotokort eller postkort, og selg dem til lokale butikker.

Dette inkluderer produktet i hvit/vanlig bakgrunn, produktet i bruk eller noe annet som klienten din ber om. Selskaper fra Amazon til Adobe tilbyr tilknyttede programmer, og selv om det ikke vil resultere i en heltidsinntekt, er det like enkelt å tjene noen ekstra kroner som å registrere deg på nettet og dele en tilpasset lenke for det kameraet eller stativet, vil du likevel anbefale. De hjelper deg også med å nå kundene dine. Når du tenker på måter å få betalt for å ta bilder, er Ibotta sannsynligvis ikke det første alternativet som kommer til hjernen.

Du kan kjøre den direkte fra en nettleser eller gjennom appen gratis.

I lagerfotograferingsverdenen er Dreamstime en anerkjent spiller. IStock tilbyr bare en avgiftssats på 15%, som er verst av alle arkivfotosider i markedet. Inntektene kan være uforutsigbar, og du trenger mye tålmodighet, utholdenhet og anstendige bilder - og du kan godt være nødt til å gi bort bilder gratis når du først begynner å bli lagt merke til. Her er de beste nettstedene som forbinder fotografer med journalister og presse som kan være interessert i å kjøpe bilder: Hvis du vil tjene penger på å selge bilder, er her 40 typer spillejobber, hvor du finner dem og hvor mye de betaler. Forbered lokkende forhåndsvisningsvideoer. Hvis du bare begynner å prøve og tjene penger med bildene dine, er disse frilans-konsertene en ideell måte å begynne på.

Og å starte en blogg eller et nettsted er den beste måten å gjøre det på. Dette er kanskje det mest lukrative området med fotograferingsinntekter i dag, og med folk som innser dette har det blitt et konkurransefelt. Arrangementer gir store muligheter for fotografer å tjene penger. Dette skal gi deg en ide om hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Ellers må du kjøpe en adapter. Hvor skal du selge forhåndsinnstillingene dine:

Noe av dette er nede i å være på rett sted til rett tid, men ofte bruker disse nettstedene generiske bilder som samsvarer med den aktuelle saken. Gå tilbake til Studio> E-post> Maler> Ny mal og lag en andre mal kalt ‘Galleri utløper ved midnatt’. Det viser seg at en eller annen fotograf vant 2500 dollar for det i Canada. Vis opplevelsen din innen andre felt enn fotografering. Noen blogger og publikasjoner vil til og med betale deg for å gjøre dette. Du kommer sannsynligvis ikke til å bli rik på å selge bilder på nettet, men du kan tjene litt ekstra penger på innsatsen din. Alamy har kanskje ikke så mange kjøpere enn Shutterstock og Adobe Stock, det er fremdeles en stor utfordrer og et annet flott alternativ for inntekter.

Oppsummering Av Oppretting/opplastinger Av Galleri

Nettstedene som selger bilder har mange tusen bilder tilgjengelig for kjøpere å bla gjennom, så du må ha et stort antall egne bilder i blandingen, og du må få de riktige bildene - de som passer inn i veldig høye salgskategorier, eller målrettes mot spesifikke nisjer som kan være underrepresentert. 50 og deler den 50/50 etter reduksjon av eventuelle skatter og avgifter. Det betyr, uansett hva temaer bloggere skriver om, har du potensialet til å selge bilder på det stedet. Her er noen muligheter du kan forfølge hjemmefra. Søk etter forskjellige publikasjoner for å slå til på nettet. Så undersøk litt for å se hva som er tilgjengelig i dette rommet. Det betales en provisjon til fotografen hver gang et bilde brukes. Det er imidlertid opp til deg hvor mye tid og krefter du vil bruke til det.

Dette siste tipset skiller seg fra alle de andre. De beste meglerkontoer på nettet for nybegynnere til erfarne investorer, du vil også ha tilgang til cryptocurrency-handler gjennom Bitcoin, Ethereum og andre digitale alternativer. Når folk ser en fotograf på et arrangement, vil de ofte sjekke ut bildene av seg selv. For å bekjempe dette, besøk Berify og last opp/søk i dine favoritt digitale bilder. Søk på bildene deres på Berify og vær oppmerksom på nettstedene og bransjene der arbeidet deres er vist frem.

Når levetiden øker, øker også beløpet du får betalt per bilde. En av de største utfordringene med å tjene penger med fotografering er å se arbeidet ditt. Det er ikke noe som å bli millionær over natten... Bortsett fra kanskje for noen få unntak (hvorav å vinne i lotto!) Søk om å bli en bidragsyter her. Fotografer får en flat avgift på 20% for alt som selger, og de fleste bilder kan selges gjentatte ganger. Tilknyttet annonsering: Noen måter du kan tjene som reisefotograf på: Ble du ansatt av en skole for å ta atletiske bilder til fotballspill?

Igjen, les alltid det fine utskriften.

Begynn å Selge Bildene Dine På Nettet

En plugin som Sell Media kan enkelt installeres og konfigureres, slik at du kan begynne å tjene på bildene dine umiddelbart. Det er flere grunner til at jeg tror ShootProof er det beste nettstedet for å selge utskrifter. På denne måten kan du tilby nyttig innhold til publikum mens du tjener penger på siden. Salgskontoen din er gratis her, og du kan laste opp alle bildene du ønsker. Ja det er.

Bare fortsett å prøve.

Imidlertid er det en løsning på dette problemet, en måte å tjene penger med bildene dine og dekke fotograferingsutgiftene og mye mer. Det er to måter du kan gjøre dette på; Du kan enten undervise på nettklasser på nettsteder som Skillshare og CreativeLive. Legge til mange relevante nøkkelord som folk vil søke etter. Fordelene med dette alternativet inkluderer å beholde full kontroll over hvordan bildene dine vises, ikke å ha konkurrentene dine bilder sammen med dine egne, og muligheten til å tjene mye mer av salgsprisen. Tenk på mulighetene og se hvordan fordeler og ulemper samsvarer med din egen situasjon, dine ferdigheter og dine langsiktige mål. Noen av de mest populære er Ethreum, Litecoin og Dash. Dette kurset ER IKKE ET GET RICH-QUICK-opplegg!

Heldigvis tilbyr fotografering mange forskjellige former for inntekt. Et mindre vannmerke, ofte i hjørnet, lar andre fortsatt glede seg over bildet ditt, mens et større flislagt vannmerke med redusert opacitet gir mest beskyttelse mot tyveri. Du angir prisene for arbeidet ditt, og Imagekind trekker et gebyr for å lage et trykk. Nonexclusive betyr at du kan legge ut de samme bildene på flere nettsteder og samle inntekter fra alle, mens hvis nettstedet er eksklusivt, må du signere en avtale med dette nettstedet og dele disse bildene bare med dem. Flertallet av Fiverr-brukerne tjener så lite som under kr100 per måned. Den generelle spillplanen er:

Hvis bildet ditt er valgt, får du en større utbetaling.

Trinn 5

StockFood tar imot bilder fra fremragende matfotografer og videografer. Kjør kurset ditt direkte via din egen fotograferingsnettsted eller blogg, eller bruk en dedikert kursplattform. Photoshop-tjenester (airbrushing, touch-ups osv.) Hvis du for eksempel velger portrettfotografering, vil det være et sett med teknikker og utstyr som du må ha. De første månedene har typisk resultert i nullomsetning.

Kurs av god kvalitet lønner seg virkelig - du må bare registrere dem en gang, og de vil gi deg passive inntekter over tid. Men hvis jeg noen gang har et bilde som trenger mer dyptgående redigering, henvender jeg meg alltid til Photoshop. Hvis standardversjonen av Pixlr er litt for enkel for deg, kan du prøve Pixlr Pro. Noen av de mest populære nettstedene er Upwork, Guru og Freelancer. De vil at attraktive bilder skal inkluderes i hvert stykke de lager. Jeg tror at alle fra en sportsfotograf til en gatefotograf enkelt kan gjøre sitt første fotosalg bare ved å følge trinnene som er beskrevet nedenfor.

Konklusjon.

Noe av det beste du kan gjøre for nettstedet ditt - som også kan føre trafikk i mange forskjellige former - er å starte en blogg. Men du kan også evaluere etterspørselen etter visse emner ved å bruke søkeordforskning for å analysere søkevolumet for termer relatert til fotografiene dine. Med bedre kameraer på smarttelefoner og den økende overkommelige prisen for digitale kameraer av høy kvalitet, har mange tatt opp fotografering som en hobby. Last dem opp til dette nettstedet og selg dem til menneskene som deltok på arrangementet! Tjen penger ved å fullføre foto- og videooppdrag via Scoopshot. Ideer som å velge det beste kameraet, planlegge for fotoseanser eller komme i gang med bildekunst kan tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

Kontakter er veldig viktige for å bli publisert - både som forfatter og fotograf. Disse nettstedene tilbyr hver for seg mange forskjellige fordeler og betalinger for bidragsytere. Getty, som generelt betaler mer per bilde, krever en eksklusiv avtale. Mest sannsynlig ikke. Faktisk, jo flere bilder du deler med arkivfoto nettsteder, jo flere muligheter har du til å selge arbeidet ditt. Provisjonssatsene er 70%, og du fastsetter dine egne priser. Har du noen gang hatt litt mindre lidenskap for det sammenlignet med da du startet?

Sjansen er stor for at du har mange bilder som bare sitter på skyen eller harddisken, og hver dag tar du nye bilder og legger dem til i samlingen din. En kursplattform vil gi deg verktøyene som lar deg dele dine ferdigheter. Selskaper, bedrifter og bloggere bruker aksjebilder for annonser, brosjyrer, redaksjonelt innhold, bruksanvisninger og mer.