De 10 Høyest Betalte Jobbene Hjemmefra

I likhet med mange selskaper som tilbyr jobber hjemmefra, jobber Concentrix også globalt, og på flere titalls forskjellige språk. TranscribeMe og Rev. FlexProfessionals fokuserer på kandidater som begynner på en annen karriere, setter inn igjen arbeidsstyrken eller skalerer tilbake timer. Du kan også få gavekort på Amazon. I så fall kan du prøve å leie dem ut til folk som kan bruke dem.

Markedsføringsselskaper ansetter jevnlig folk til å skrive musikktekster for annonser og andre typer innhold. Det er også interaktive treningsøkter som selv erfarne programmerere kan ta for å forbedre og lære nye kodingsevner. Hvordan backtest en handelsstrategi selv om du ikke vet koding. Andre viktige ting du bør ta i betraktning er driftstimene dine, hvilken type forretningsmodell som fungerer best for samfunnet ditt, barna i samfunnet ditt, hvor du vil tilby tjenesten i hjemmet ditt og et budsjett for underholdning og mat. Dine meninger vil hjelpe deg med å fortelle de beste bedriftene hvilke produkter som vil være mest nyttige for å forbedre livskvaliteten. Det mest populære crowddsourcing-nettstedet for å komme i gang som dataregistreringsansvarlig er Clickworker. Mange ønsker å jobbe hjemmefra, men ønsker ikke å starte egen virksomhet eller frilans. Her er syv selskaper som ansetter forskningsjobber på nettet.

Dette kan være en sideinntekter for deg. Sjekk ut følgende plattformer for muligheter: Som du kan se, det er bokstavelig talt dusinvis av legitime ingen avgiftsarbeid hjemmejobber som ansetter akkurat nå. For eksempel kan du fakturere deg selv som den personlige kokken som går til vegetarianer for sunt å spise, som kan hjelpe deg med å målrette mot en spesifikk demografisk og få mer virksomhet. Sjekk ut følgende plattformer: Siden du jobber hjemme, vil den enkleste betalingsmåten være PayPal. Spør folk deg din hemmelighet for perfekt kakeskorpe eller hvordan du laget den kransen?

Dataregistreringsarbeid er en vanlig svindel for folk som leter etter arbeidsmuligheter som ikke trenger trening. Hvis du allerede vet mye om sportsminner, er det ikke fornuftig å prøve å lære om fin Kina bare fordi du finner noen i en lokal butikk. Hvis du har en evne til grammatikk, kan oppdage skrivefeil eller lett kan fikse voldsomme stavefeil, kan korrekturlesing være tingen for deg. Så tiltalende som eksternt arbeid er for ansatte, ville det ikke være en så sterk trend om arbeidsgivere ikke også anerkjenner fordeler fra deres side av pulten. Forsikre deg om at de er relevante for publikum, og at de ikke er ditt eneste innhold.

Er du et hjemmeværende mor på jakt etter en lønnsom sidejobb? StudyPool ansetter uavhengige fjernundervisere for å hjelpe studenter med leksene sine. Slipp oss en lapp; vi vil gjerne høre fra deg! Brainfuse - Les Brainfuse Review - Åpen for USA, ikke sikker på andre land. Imidlertid er jeg bare menneskelig og noen ganger gjør jeg feil. Online aksjehandel, investering, online megler, fra skrivende stund tilbyr selskapet mer enn hundre gratis alternativer som du kan dra nytte av, inkludert iShares-midler til en veldig lav kostnadsgrad. Dette transkripsjonsselskapet ansetter freelance transkribenter og redaktører over hele verden.

Hvis du har litt designferdigheter og erfaring, er dette bare noen typer online-arbeid du kan gjøre:

Kontosjef

Jobben kan inneholde korrekturlesing, grammatikkontroller og kopieringsredigering. Dette selskapet ansetter oversettere, lingvistikk og evalueringer av søkemotorer til å jobbe online. Disse virkelige hjemmearbeidene er alle prøvd og testet, og selskapene jeg anbefaler alle har en 4/5-stjerners rangering fra Glassdoor. Det er flere eksterne jobber enn noen gang, og fremtiden lover enda mer. Budsjettering og økonomi er marerittet for mange gründere; ikke rart utallige bedrifter leter etter måter å outsource disse komplekse oppgavene. 25 per lydminutt. Ikke send penger for arbeid i hjemmekataloger eller oppstartssett.

Sjekk ut nettsteder som Survey Junkie og Swagbucks, men hvis du vil tjene mer enn noen små utgifter, kan du sjekke ut resten av listen. Systemet vårt vil oppdage endringen, og de oppdaterte lønnsdataene reflekteres på nettstedet vårt innen 24 timer. Men de har tilpasset forretningsmodellen til også å omfatte frilans, deltid, fjernkontroll og hjemmearbeid.

Men ikke stopp med medstudenter. Du kan tilby voice-over-arbeid som frilanser på Fiverr, eller bli med i en gruppe voice-over-talenter i selskaper som Voices. Så arbeid fra hjemmesykepleiejobber blir mer vanlig enn du kanskje forventer. Du kan tjene mer penger ved å sette dine egne priser og oppsøke de høyt betalte klientene. Til å begynne med kan til og med en nybegynner skyte en video i disse dager, men de krever fremdeles at en redaktør skal finpusse den videoen - og det samme gjelder lyden. Når du nettopp begynner og ikke får så mye trafikk, må du naturlig nok kreve en høyere pris og gjøre mer praktisk rådgivning for å tjene like mye penger på lavere trafikk. Bare fortsett å se, så finner du en!

  • Dette velkjente work-at-home-selskapet tilbyr virtuelle call center-jobber, og Teletech ansetter i USA og Storbritannia.
  • De ansetter veiledere med BA-grad eller studenter som for tiden studerer ved universitetet.
  • Antallet programvareprogrammerere som jobber hjemmefra på heltid har økt 11.
  • Nesten hvilken som helst jobb som gjøres på et kontor med en datamaskin, kvalifiserer som en mulighet for fjernarbeid.

Arbeide hjemmearbeid: Selg syferdighetene dine

En enkel endring i terminologien du bruker kan hjelpe deg med å oppdage dem lettere. Du underviser i språkklasser til studenter som spenner fra nybegynnere til avansert nivå. Hvis du vil begynne å tjene penger, kan du registrere deg i YouTubes partnerprogram slik at du kan tjene 1 til kr2 per 1000 visninger. Det er et stort marked for personlige trenere siden mange trenger noen til å fungere som lærer, coach, cheerleader og motivator for å holde seg i form. Vil du finne ut hvilke ferdigheter du kan tilby som virtuell assistent? Oppgavene som er tilgjengelige varierer fra sted til sted. Når du først har fått litt erfaring under beltet og bygger opp en portefølje, vil du finne mange selskaper på jobbtavler som Upwork og Freelancer som vil elske at du tar virksomheten deres til neste nivå. Hvis det å skrive artikler om hva andre mennesker vil at du skal skrive om høres ut som et drag, hva med å skrive om hva pokker du vil skrive om?

De fleste artikler vil være for nettsteder som ønsker SEO-optimalisert innhold og vil være om en rekke temaer.

Flere Pengehacks

Bonnier har ingen kontroll over tredjeparts sponsorers bruk av denne informasjonen. Du må være påmeldt eller studere en grad for å kunne undervise gjennom dem. Ser du etter noen som kan hjelpe når kunder kontakter hjelp med noen av de mindre tekniske tingene, som e-poststøtte, behandling av refusjonsforespørsler, hjelp med kontotilgang, administrasjon av lisensnøkkel, nedgradering av kontoer, spørsmål før salg, Nonprofit Partnership Program , WordPress Meetup Organizer Program. Dette kan være alt fra kr15 til kr50 vanligvis. I følge denne guiden kan du belaste 5-10 dollar for å legge ut noe på Instagram for hver 1000 følgere du har.

Mennesker trenger notarius publicus for alle slags viktige juridiske dokumenter, for alt fra eiendommer til forretningsavtaler.

En av de hotteste hjemmearbeidene der ute akkurat nå for veiledere på nettet er å lære kinesiske barn engelsk gjennom VIPKID. Å jobbe en hjemme kundeservicejobb betaler vanligvis mellom kr8 til kr15 i timen, avhengig av ferdigheter og erfaring. Siden 2019 har organisasjonen levert engelskkurs og programmer for kinesiske studenter. Nylig tjente en av våre distributører 7200 dollar ved å bare sette opp en skolesammenhengende innsamlingsaksjon med vårt flaggskip-innsamlingsprodukt. Hvor mye tjener en frilans korrekturleser? Jobbtavler kan være en utmerket ressurs for jobber innen kundeservicefeltet.

VIPdesk Connect

Butikker som Redbubble lar deg få trykket design på omtrent hva som helst, mens Teespring fokuserer bare på t-skjorter. Bankrate har satt sammen en liste over 20 virkelige jobber hjemme. Tjen raskt litt ekstra penger ved å selge brukte bøker og lærebøker på Bookscouter. Men jo mer du stresser med denne jobben, jo mer kan du tjene. Det er det eneste medlemsbaserte arbeidsstedet jeg bruker og stoler på. Zeitcaster ansetter deltid dataregistreringsansvarlige for å legge inn tid og stedsdata, samt kategorisere hver hendelse.

Når det er sagt, betyr dette også at du vil få enorme muligheter fra kunder over hele verden, og kontrollere lønnsgraden din. Virtuelle assistenter øker i popularitet, noe som betyr at høyt organiserte og initiativrike individer kan tjene godt hjemmefra med denne karrieren. Men hva hvis du leter etter noe mer spesifikt eller har visse krav? Det er så mange forskjellige områder som vil spare deg for penger når du jobber hjemmefra. Basert på det, bør de kunne tjene kr100 - kr300 (for det meste videresalg på eBay) og deretter ta noe av overskuddet og gjøre det igjen. Dette er definitivt et av de enkleste hjemmearbeidene du kan gjøre når du har alt papirarbeidet i orden. Har du et ekstra soverom?

Virtuell Assistent

Du kan enten bli tolk og oversette over telefon for bedrifter og organisasjoner som arbeider med internasjonale kunder eller kolleger, eller du kan oversette skriftlig arbeid fra et språk til et annet. Imidlertid fortsetter å sjekke tilbake på nettstedet for å se om noen stillinger åpner seg. Du kan tjene opptil kr20 per time avhengig av tidspunkt og byer du kjører i. Disse kundene har uttrykt interesse for produkter som er annonsert av infomercial. Samtidig vil du alltid være i samspill med mennesker, noe som skal gjøre hjemme-hjemme-jobben din ganske sosial. Lenovo har noen ganger åpninger for eksterne posisjoner på sin hjemmeside og også på Flexjobs.

Det er en flott grunning for enhver håpefull blogger! Den nasjonale medianlønnen for denne karrieren var kr46 120 i 2019, selv om de 10% av arbeidstakerne tjente i gjennomsnitt kr83.010. Hvis du vil bli en ESL-veileder, kan Cambly være et godt alternativ. Noen selskaper ansetter eksterne medisinske kodere på kontraktsbasis eller til og med som en del eller heltidsansatt. Den mest populære telekommunikasjonsposisjonen er en veileder. Universitetet ansetter fakultetets medlemmer. Å jobbe hjemmefra høres super tiltalende ut. ”Smith lager politiske te-skjorter og krus siden det er stor interesse for politisk utstyr akkurat nå.

Hva har du drømt om? Et populært oversettelsesnettsted å finne arbeid på er Gengo. Dusinvis av nettsteder viser stillinger for call-center-representanter, inkludert Upwork. Når det er sagt, kan bloggere forvente å tjene noen hundre dollar i måneden opp til titusener.

Ved å eliminere mellommannen (i.)

Linkedin

Og det å være en god maskinskriver er et must. Verblio tar "interessenten" tilnærming til frilansskriving. Deltidsroller blir betalt rundt kr10 per time til så mye som kr50 000 per år. Ved å jobbe direkte med en klient, bestemmer dere begge en betalingsplan hvis arbeidet gjentar seg.

Vær forsiktig når du søker om kundeservicearbeid, da dette er et annet sted der svindlere kan prøve å bytte arbeidssøkere.

Må være en engelsktalende med en bachelorgrad eller høyere. Dette vil ikke gjøre deg til en millionær, men du kan få betalt mellom kr1 og kr50 hver gang du tar en meningsmåling, svare på spørsmål om shoppingvanene dine eller anmeld et produkt. Det er ikke alltid ledige stillinger for American Express Customer Care Team, men noen ganger er det, så det er absolutt arbeidskontroll. Hvis du har flair for ord, bør tekstforskrift være din spesialisering. Veiledere for avanserte fag, som kalkulus og fysikk, kan tjene høyere timepris. Spesialist for datainnføring - Dette yrket er et ganske vanlig alternativ for folk som vil jobbe hjemmefra. Her er tipsene for å komme i gang:

Terescription

WritScore (også listet nedenfor) krever toårig høyskoleutdanning. Microsoft, Cisco og Mozilla er bare noen få av selskapene som ansetter kontraktsarbeidere på Elance. Dette er merkeambassadører og de får betalt for å gjøre noen stealthy "jungeltelegrafen" -reklame. Selskapet hjelper kunder i over 200 land. Gjennomsnittlig lønn er. Du kan gjøre generell research eller få hyperspesifikk - for eksempel på rett sted kan du bli domstolforsker. Det tilbyr hjemmestillinger.

”Der lærer du inn og uttekter ved å tjene penger på bloggen din. Dette skal gi deg en sterk indikasjon på hva de gjør, og hvordan og hvor det foregår. Dette kan bare være den nyeste jobben på listen. Det betaler sitt virtuelle team mellom kr18 og kr20 i timen. Som tradisjonelle jobber, starter jobbsøk-jobbsøk med dine ferdigheter og erfaringer. Imidlertid, hvis du har noen bakgrunn på grunnleggende HR-rekruttering, tilbyr noen selskaper også en attraktiv grunnlønn på toppen av kommisjonen. Ikke fordi du ikke har tid eller temperament.

ADTRAV Reiseledelse

I helsesektoren inkluderer de ledende selskapene med sysselsetting hjemme og hjemme helsedyrkjempene Aetna, Broadspire, Covance, Forest Laboratories, Humana, Parexel og UnitedHealth Group. Dette selskapet tilbyr veldig legitimt arbeid hjemmearbeid som er relatert til reservasjoner og kundeservice. Dette betyr at det noen ganger har online lærerstillinger tilgjengelig. Det er mer enn 25 år senere, så jeg gjennomsøkte minstelønn, inngangsnivå, jobb-hjemme-arbeid for å finne de høyt betalte online-jobbene som er best for dette århundret. Dataregistrering er et vanlig fleksibelt arbeid hjemmefra til start på inngangsnivå.

Markedsføringsjobber:

Vi lar tredjepartsselskaper tjene annonser og/eller samle viss informasjon når du besøker nettstedet vårt og direkte i e-post/kommunikasjon. Utforsk kategoriene på frilanserplattformer og gi rådene dine i de som er relevante for ditt yrke eller din erfaring. Bortsett fra frilansingsplattformer, er det også nettsteder som ACX og Voicebunny som forbinder forfattere og talentalenter. I likhet med frilansforfattere, må freelance webdesignere markedsføre tjenestene sine hvis de ønsker å leve bærekraftig.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du kommer i gang, anbefaler jeg på det sterkeste å ta Ben Robinsons gratis e-postkurs om å komme i gang som et arbeid fra hjemmebokholder. Vår venn Kaylas nye kurs kalt "kr10K VA" lærer deg de nøyaktige trinnene hun har brukt for å gjøre en konsekvent kr10.000 i måneden. Bedriftslisten nedenfor er basert på en analyse av over 50 000 selskaper i FlexJobs 'database. Les guiden min for virtuell assistanse her. Kandidatene må være bosatt innen rimelig kjøreavstand fra et av sine viktige knutepunktregioner: Hvor mye du vil tjene som transkripsjonist varierer.

Er det husholdningsartikler som ligger rundt å samle støv? Gjennomsnittlig timepris for en sosial mediesjef er omtrent kr23. Her kan du finne jobber for transkribering/transkripsjonist:

  • Det er en bevegelse som for tiden forstyrrer den tradisjonelle arbeidsstyrken, og jeg er om bord.
  • Antall frilans programmerings- og kodingsjobber oppveier langt andre posisjoner når det gjelder volum.
  • Data forskere kan få utbetalt kr200.000 per år.
  • Hjemmecomputeren din må kunne spille av lydfiler, og de fleste selskaper bruker transkripsjonsprogramvare som er tilgjengelig gratis.
  • Naturligvis må du ha Internett-tilgang og en hjemmetelefon.
  • Edgenuity-lærere rapporterer at de tjener mellom kr50,000- kr65,000 per år og mottar en utmerket fordelspakke.

Lag Videoinnhold

Innlegget ble opprinnelig publisert 20. oktober 2019. Av hensyn til denne artikkelen refererer "ansattes stillinger" ganske enkelt til å jobbe for en arbeidsgiver, snarere å jobbe for flere, som en uavhengig entreprenør kan. Rekrutterere tar deretter kontakt med potensielle kunder som passer til bestemte kriterier og gjennomfører innledende intervjuer med dem. Du kan søke online på deres hjemmeside. Begynn med å sjekke ut frilansmulighetene og eksterne arbeidsinnlegg på noen av de beste online jobbtavlene.

Jobber som ber deg legge ut annonser på nettet, stykke konvolutter eller montere produkter og håndverk hjemmefra, er sannsynligvis svindel. Selv om valpene og kattungene ofte kan komme til deg, kan det hende du blir bedt om å hoppe av kjæledyrseierens hjem for å fullføre arbeidet ditt. Produkttestingsider: få freebies for tilbakemelding, testing av produkter kan være en morsom pause fra å ta undersøkelser online. Lærere er pålagt å ha et statlig undervisningsbevis. Du må opprette en YouTube-konto og deretter skyte video enten med telefonen eller videokameraet, og deretter laste den opp til kontoen din. Til slutt, ved å sørge for at du sender varene umiddelbart etter salgsslutt, og gir rask tilbakemelding på nettstedet, vil kundene dine være fornøyde og komme tilbake for mer fra deg.

Men det er en annen måte du kan tjene penger hjemmefra - ved å bruke få betalt til nettsteder! Infor er et programvareselskap som har åpninger for eksterne jobber. Dette er et raskt voksende område i økonomien vår... en gang som ikke ser ut til å avta noe snart. Mange selskaper ansetter nå U. Poeng kan innløses for gavekort til steder som Amazon og Walmart, eller kalde harde kontanter via PayPal. Lyft - Les Lyft gjennomgang - Gi folk turer via Lyft ride-delings-appen. La oss komme i gang! Det var da hun lanserte kurset Proofread Anywhere.

Adobe

Nåværende åpninger inkluderer deltidsvirtuell kundeservicerepresentant og påmeldingsspesialist. Noen rekrutterere blir betalt oppover kr125 i timen for å bygge CV-maler. Vi gjør dette gjennom en økonomisk selvopprettholdende modell, som også gjør oss i stand til å skape en mulighet for kvinner i USA. De jobber i en rekke bransjer, inkludert helsehjelp, detaljhandel, transport, e-handel, forsikring, teknologi, energi og mange andre. ACD Direct ansetter agenter hjemme for å ringe inn- og utgående samtaler. Det er over 25 selskaper som vil tenke seg å ansette en kortdesigner med et nytt tak i fødselsdagen eller Valentinsdagskort, så husk å sjekke dem ut. Har du en stas med gamle college-essays som du ikke har bruk for nå som du ble uteksaminert? Betalingen starter på kr17 per time.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten og tilby skreddersydde annonser.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta kurset hennes hvis du vil jobbe hjemmefra og følge veien til suksess. 12 måter du absolutt kan tjene penger på nettet, i tillegg har jeg forhandlet frem en spesiell pris for leserne av The Ways To Wealth. En guide til ytelse fra en aksjemarkedsguide, uten dem kommer du bare til å operere fra følelsene dine, klemmerne og setet på buksene dine. Du må ha et morsmålsnivå på engelsk, være permanent i USA og ha en datamaskin som kjører Windows OS. Legg også merke til at: Ikke glem å registrere deg for å få et GRATIS ekstra kontant nyhetsbrev også.

Hvis du har omfattende kunnskap på et bestemt område, kan du tjene mellom kr12 til kr35 per time ved å veilede studenter enten over telefon eller på Skype. Det er mulig å tjene kr80 + per time med din egen virtuelle bokføringsvirksomhet. Det er en enkel formel når du nettopp begynner; det jeg liker å kalle Enfroy's 3 Law of Motion: Store gaveroffiserer kan gjøre jobben sin hvor som helst. Hvis du blir ansatt, kan du velge mellom de hundrevis av jobber som er tilgjengelige og kan jobbe så mye eller så lite du vil. Arbeid virksomheten din hjemmefra, fest med venner, sett opp på en messe eller bruk dine sosiale medier. Dette topprangerte selskapet ansetter eksterne arbeidere til virtuelle kundeservicestillinger. Du kan være en av personene som fyller ut tilbakemeldingsskjemaer og lar dem få vite hva de trenger å gjøre for å forbedre seg.

Komponere Originalmusikk

Visninger på populære YouTube-opplæringsprogrammer varierer fra 20 000 til 300 000 og høyere. Lærere er engelskspråklige som gir en-til-en-kurs basert på USAs Common Core State Standards. De med nettutviklingsferdigheter kan også finne arbeid hjemmefra, høyt betalt arbeid som gjør front-end og UI-utvikling og programvare engineering. Selv om det er ganske enkelt å lytte og skrive arbeid ut av porten, vil du sannsynligvis ha et sett med retningslinjer du trenger for å følge til punkt og prikke. Nå tjener hun over 200 000 dollar i året fra å skrive alene. Når det er sagt, i digital markedsføring er analyse viktig. Så jobbene på denne listen er absolutt arbeid hjemmefra for mødre og for alle som leter etter legitimt arbeid fra hjemmet jobber. Og en stor fordel som lyd- og videoredigerere har over kinematografer er tendensen til å få mer fjernarbeid.

Disse inkluderer monteringsjobber, flernivåmarkedsføring, kravbehandling og konvolutter.

BCD-reise

Del jobben hjemmefra jobbideer i kommentarene med oss ​​nedenfor. Det jeg liker mest med Inbox Dollars er funksjonen for lesing av e-post. Tenk på hvor mye skrevet ord verdensomspennende nett har å tilby: Hver skrivejobb vil bringe nye temaer for deg å lære og skrive om. Kurset hjelper deg raskt å mestre de tre fasene for å bygge din egen jobb-hjemmefra Facebook-annonsevirksomhet: ESL instruktører:

Waltham, Massachusetts-baserte Lionbridge har ledige stillinger som er deltid, frilans og fjerntliggende. Husk at du sannsynligvis vil trenge å fullføre et videointervju før du blir ansatt. Det har fokus på miljøforvaltning og samfunnstjeneste.

Liker du å snakke med vennene dine om?

Beste Sammendrag Av Jobber-hjemme-jobber

Hvis du er organisert og kan håndtere kontoroppgaver som å svare på e-post, kalenderstyring, legge inn data og hjelpe til med sosiale medier, er denne jobben perfekt for deg. 50 per time der TPV-agenter kompenseres per samtale. Det er betalt opplæring, og bare amerikanske søkere er kvalifiserte for å søke. BLS prosjekterer feltet til å vokse 15 prosent, drevet av en boom i mobile enheter og e-handel. Mens lønnen ikke er stor, kan arbeidet være konsistent og timene er fleksible. Med veksten av online utdanning, er det en økende etterspørsel etter online instruktører.

I de fleste tilfeller må du snakke tankene dine høyt og registrere skjermhandlingene når du surfer på nettstedet. Bare sørg for at du får riktig lisenser og tillatelser. Vi bruker ikke din personlige informasjon for å ta automatiserte avgjørelser. I tillegg til å fullføre undersøkelser, kan du også tjene penger på å åpne sponsede e-poster, finne belønningskoder på utpekte nettsteder, se på videoer og dele din mening og dele et bilde av inntektssjekken din på sosiale medier. For å komme i gang kan du prøve å nå lokale virksomheter som du mener kan gjøre en bedre jobbmarkedsføring, enten det er å komme i gang på de rette plattformene, forbedre kopien eller gjøre oppsøkende. Hvis du har et godt øye for et godt kjøp, kan du tjene penger ved å selge gjenstander på nytt. Enten du er en fantastisk ordetsmeder eller ekstraordinær redaktør, det er mange muligheter til å jobbe fra komforten på din egen sofa og lyden fra ditt eget tastatur.

Å lære andre kan være givende og morsomt, men litt begrenset når du må være personlig, i et klasserom. Meninger uttrykt av entreprenørbidragsytere er deres egne. Korrekturlesing er en annen legit arbeid fra hjemmet der du faktisk kan tjene ekte penger. I tillegg er fagfolk på dette området ofte i stand til å bruke talentene sine på en lang rekke måter siden de velger elementer som belysning, veggfarger, møbler, gulvbelegg og mange andre dekorative og funksjonelle materialer og inventar. Fiverr er en online markedsplass hvor du kan selge tjenester som skriving, korrekturlesing, videomaking, fortelling og mer for kr5. Relaterte jobber-fra-hjemmetitler:

Freelance Transcribber

Det meste av arbeidet du vil gjøre kan sammenlignes med datainnføring fordi det meste innebærer å skrive. Ansattes vanlige spørsmål er spesielt nyttig. Logo-designere på Fiverr tjener et sted fra så lite som kr10 til hele kr1000 per jobb, så inntektene du tjener avhenger i stor grad av ferdighetene dine og hvor godt du markedsfører deg selv.

Direkte Salg

Ingen av oss liker å gjøre arbeid og ikke vite når vi vil få betalt for det. Slik starter du en blogg for nybegynnere: Du trenger også en datamaskin med en sterk internettforbindelse. Som medlem kan du laste opp opptil fem versjoner av følgebrevet og gjenoppta — hver skreddersydd til forskjellige typer jobber som interesserer deg. Lær mer om risikofri mulighet med Kaeser & Blair her. Ulike stillinger har ulik lønn. Selskapet foretrekker at du bruker en fotpedal eller transkripsjonsprogramvare.