CBOE trekker ut av Bitcoin Futures-markedet

Børsen uttalte påstått at den ikke kommer til å liste Bitcoin Futures i mars i år, men de tidligere Bitcoin Futures-kontraktene som er notert på børsen vil fortsatt være notert til utløpet i juni.

Derfor, med CME på plass og nye institusjonelle plattformer som Fidelity og Bakkt som kommer online, er bitcoin-markedet fremdeles i en ideell posisjon for å opprettholde sitt momentum på mellomlang sikt. Og selv om interessen for Bitcoin futures-kontrakter fortsatte å vokse, så Cboes Bitcoin futures aldri ut til å fange på den måten børsen håpet at de skulle gjøre. De regulatoriske hindringene som holder mange i sjakk vil ha blitt jevnet ut av Bakkt og ErisX. Kontraktene utløper hver måned, noe som betyr at en børs fortløpende må notere mer hvis den ønsker å holde markedet i live.

Rival CME Group ("CME") lanserte sitt eget konkurrerende Bitcoin futures-produkt en uke senere. 1. kvartal 2019 kan signalisere en massiv mulighet og begynnelsen på neste kryptokullmarked. Alle meninger uttrykt av Jim Preissler er utelukkende hans meninger og reflekterer ikke meningene fra Forbes, Forbes CryptoMarkets, deres morselskap eller tilknyttede selskaper. Dette betyr at både CME og CBOE-kontraktene vil være verdt prisen på bitcoin på BRR-indeksen eller Gemini på tidspunktet for handel. I en tale til Bloomberg avslørte Cboe-talskvinne Suzanne Cosgrove at selskapet ikke har planer om å lansere et nytt produkt for cryptocurrency trading på dette tidspunktet, og bekreftet nedleggelsen av markedet for bitcoin futures som ble kunngjort i mars. Så mange handelsmenn som allerede handlet forskjellige eiendeler hos CME, hadde ingen ekstra skritt å ta for å komme seg inn på bitcoin. Hvordan kjøpe og selge Bitcoin Futures? La oss likevel ikke tro at bitcoin futures hos CME klarte seg noe bedre.

Karrieren før han begynte i Cboe inkluderte stillinger i en rekke selskaper inkludert Highland Capital Management, Caldwell & Orkin Investment Counsel, Balyasny Asset Management og Millennium Management. Prisen fortsatte imidlertid bare å klatre. Siden den gang har prisene falt, og handlet til en pris rett under 4000 dollar på dette tidspunktet.

Prisen på denne kontrakten er nyttig for investorer som ønsker å eie XBT som et kontantbasert alternativ til å eie bitcoin. Det faktum at Cboe var en relativt ubetydelig aktør i det verdensomspennende Bitcoin futures-markedet, betyr at gårsdagens nyheter ikke har skadet Bitcoin når det gjelder pris. I den nyeste handelen, en enkelt bitcoin BTCUSD, -0.

For institusjonelle investorer kan dette være mindre av et problem, men for en detaljistinvestor er det en minimumsmarginal på kr33 250 basert på en Bitcoin-verdi på kr19 000 på CME Group-børsen, sammenlignet med en margin på kr7 600 på Cboe-børsen, forutsatt at en investor leter etter den minste kontrakten.

Siste Nytt

Børsen vil nå revurdere plassen og prioriteten til cryptocurrency. Derimot utlignet CME 90 millioner dollar, mer enn 11 ganger Cboes daglige volum. Lær futures trading, day trading, index trading, e-mini og mer. Og inntil nylig kan dette ha vært sant.

Hvilken børs skal futuresinvestorer velge for å satse på bitcoin? En tydelig korrelasjon kan sees i utløpetid for futures kontrakter og BTC/USD handelspar. Bitcoin futures kan påvirke prisen ved å skape negativt sentiment og utløse stop-loss-ordrer til viktige tekniske prisnivåer. Selv om det ikke er bekreftet, kan årsaken bak Cboes futures-avslutning skyldes underprestasjon i forhold til CMEs futureskontrakter.

Disse produktene er kontantoppgjort, noe som betyr at spekulanter ikke kjøper eller selger faktiske bitcoins i prosessen. Den 13. mai nådde CME Group et rekordhøyt volum på 33 700 kontrakter for Bitcoin, og behandlet mer enn en milliard dollar på en enkelt dag. Eventuelle markedsfundament som vi har blitt vant til, vil snart bli blåst ut av vannet etter hvert som volum og markedsutvikling eksploderer (ikke flere månemetaforer, vær snill). 14 sidevinkler perfekt for opphold hjemme mødre, karen (medforfatter) og jeg forstår hvor tøff strekkinntekt kan bli. Og med at regjeringsstansen fortsetter, ser Tilly ikke en måte å føre kryptoindustrien videre, og lansere nye produkter som ether futures, før diskusjoner kan gjenopptas med SEC og Commodity Futures Trading Commission. Men de har ikke klart å tiltrekke seg institusjonelle investorer, som stort sett har holdt seg unna cryptocurrency.

Viktigere er at Cboe ennå ikke har eliminert muligheten for andre cryptocurrency-derivater.

Du Har Abonnert!

Viktigere er at Cboe ennå ikke har eliminert muligheten for andre cryptocurrency-derivater. 18 måter å tjene penger online hjemmefra uten investering, når du oppretter din aksjeportefølje, bruk litt tid på å bla gjennom markedene ovenfor for å finne de mest populære stilene. I det minste virker noe av løftet imperiled, i det minste med en utveksling. 10. 2019, midt i en økning i prisen på verdens største cryptocurrency.

Gevinstene er kommet bakpå Bitcoin futures, og ser en opptrekksverdi over Bitcoin faktiske verdi på tidspunktet for lanseringen av hver av de respektive børser. Den dominerende aktøren på Wall Street forblir CME Group, hvis Bitcoin futures fortsatt er i spill, "sa Mati Greenspan, seniormarkedsanalytiker hos eToro, til Bitcoin Magazine. Høyfrekvenshandel, ingen kan holde våken i så mye tid, enn si å fungere pålitelig. "De som gikk inn for det sa at det ville være en måte å innlede institusjonelle investorer inn på bitcoin-markedet. Bakkt, Erisx og Coinflex planlegger alle å lansere bitcoin futures. Flyttingen fra Cboe fremhever avkjølende entusiasme for bitcoin etter en fullstendig mani ledet av detaljinvestorer i 2019.

I løpet av denne tiden samarbeidet CBOE med investeringsstyringsselskapet VanEck og SolidX, en mystisk blockchain-oppstart, for uten hell å søke om et forslag om regelendring til SEC ved flere anledninger.

MarketWatch Partnersenter

På denne datoen hadde prisen sin største største nedgang i måneden, sammen med det største daglige volumet. Å kjøpe futures i stedet for faktisk bitcoin omgår de viktigste fordelene og innovasjonene som Satoshi gaver til verden. Den for tiden noterte futures, XBTM19, utløper 19. juni senere i år. 0 0 0 0 0 0 0: I følge noen presset volatiliteten i prisen på Bitcoin risikofaktoren over kanten. Analyse av BTC/USD-paret de siste månedene viser en klar sammenheng mellom utløpet av papirutvikling og prisaksjon.

UBS sliter med Orcel-arven etter hvert som aksjonærpresset bygger

Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Legg merke til igjen, prisene stiger sterkt umiddelbart etter utløpsdatoen. For å sette det i perspektiv er marginen for en S & P500 futureskontrakt bare 5%. Prisen stiger da umiddelbart etter utløp, da frie markedskrefter igjen tar grep. Ganske uheldig. Det er ikke naturlig markedsføring. 5 ganger høyere enn kravene til valutamarginen, og kan endres uten varsel.

Ikke-kommersielt : Vår blanding av tradisjonelle og innovative produkter imøtekommer behovene til både institusjonelle og private investorer. 7 triks for å være profesjonell i handel med binære opsjoner. CME Group fulgte Cboe med lanseringen av Bitcoin futures 18. Beste penny-aksjer å handle: daglige vaktlister og varsler, 00 er skarpt i god tid før åpningsklokka. desember, hvor begge børsene ga hedgers en plattform for å sikre eksisterende eksponering for Bitcoin, mens begge tillater eksponering for Bitcoin uten å eie Bitcoin, og åpnet døren for spekulantene.

Sammen med Chicago Mercantile Exchange (CME) bitcoin futures, som ble lansert omtrent på samme tid, ble instrumentene sett på som viktige springbrett i mainstream, nøkkelen til å tiltrekke institusjonell kapital til cryptocurrency-markedet. Institusjonelle penger, for eksempel Bakkt og Fidelitys tilbud, er rett rundt hjørnet. 8 måter å tjene penger online i 2019, for å tjene penger online som frilanser, må du begynne med å bygge ut en sterk portefølje. Ettersom investorer faktisk ikke vil eie Bitcoin selv, er det ikke behov for at hele verdien av kjøpet skal betales i forkant av utløpsdatoen. For de som er interessert i handel med Bitcoin og annen cryptocurrencies, er en liste over våre anbefalte meglere nedenfor. Kontrakts utløp er også forskjellige. På pressetidspunktet er imidlertid verdien av BTC ikke en gang halvparten av det den handlet i desember 2019 (som nesten var USD 20 000).

Børsene postet enorme volumer sannsynligvis fordi det ga attraktive rabatter/insentiver gjennom hele 2019.

Ahmedabad viser seg å være et inspirasjonsfyr for nye oppstartshubber med BI...

På den annen side var etterspørselen etter et lignende produkt som ble tilbudt av Chicago Mercantile Exchange (CME) mye høyere. Når vi ser på Dow mini eller S & P500-futures, har daglige bevegelser en vesentlig innvirkning på retningen til hovedindeksene hver dag, og hindrer ankomsten av ny informasjon som investorer reagerer i løpet av normal handelstid. Hvis du vil lære mer eller endre/forhindre bruk av informasjonskapsler, kan du se informasjonskapsler og retningslinjer for informasjon om personvern.

”CFE har foreløpig ikke tenkt å liste opp ytterligere XBT-futureskontrakter for handel.

Etter nesten 18 måneders drift stenger Cboe bitcoin futures-markedet for godt, eller i det minste i overskuelig fremtid, med utløpet av sin siste bitcoin futures-kontrakt 16. juni. Ifølge forskningsselskapet Tradeblock har XBT tapt terreng til bitcoin futures fra Chicago Mercantile Exchange, hvis volum har dverget XBT-er de siste månedene til tross for at de startet på lik linje. Imidlertid vil eksisterende kontrakter fremdeles være tilgjengelige for handel, hvorav den siste er satt til å utløpe i juni 2019. Siden den gang har prisene falt, og handlet til en pris rett under 4000 dollar på dette tidspunktet. Nærmeste 2 måneder i mars kvartalssyklus (mars, juni, september, desember) pluss de nærmeste 2 "serielle" månedene ikke i mars kvartalssyklus. Imidlertid er CBOE-volumet bare omtrent 25% av CME-volumet, og vi forventer også at Bakkt-børsen lanseres senere i år. I tillegg har Bitcoin futures-handel i andre markeder også fortsatt å vokse; BitMEX 'handelsmarked for Bitcoin futures rapporterte i går at handelsvolumet hadde oversteg 1 billion dollar de siste 365 dagene. VanEck avventer også en beslutning fra SEC om en ny fysisk fremtidig kontraktsplattform.

Trekk Ut Signalen Fra Støyen

Forrige måned rapporterte Bitcoinist at de to produktene har nådd et lavt årlig volummessig. Bitmex tillater utnyttet handel opptil 100 ganger. Å bygge likviditet i det underliggende produktet ble også sett på som et avgjørende skritt for å få godkjenning for et børsnotert fond med bitcoin.

6 milliarder dollar i notisjonsvolum. Institusjoner gir opp for å komme inn i krypto på en stor måte. Selg t-skjorter online i din egen gratis t-skjorte butikk. I tilfelle tap, vil børsen finansiere eventuelle marginmangel som stammer fra en MTM-samtale fra investorens marginfinansieringskonto. Da varselet kommer inn i bildet, begynte kryptoentusiaster å analysere faktum - som sådan på brukeren på Twitter ‘John ​​Todaro’ utrygge uttalte grunnen bak CBOEs beslutning. Når du vurderer hvordan bitcoin futures påvirker prisen, er det viktig å skille mellom fysisk støttede futures-kontrakter og paper futures-kontrakter.

Bare 18 måneder siden ble historien gjort da Chicago Board Options Exchange (CBOE), et av verdens største finansielle derivatmarkeder, avslørte at det ville bli lansert en futurekontrakt for Bitcoin (BTC), som deretter okkuperte monitorene av alle og moren deres. 24. september 2019: Tilly, administrerende direktør, president og styreleder for de største amerikanske opsjonskursene Cboe Global Markets, sa at veksten av bitcoin i børsnoterte markeder fortsatt hemmes av mangelen på et handelsprodukt rettet mot mor og pop-investorer. Bitcoin futures-produkt - Cboe Bitcoin (USD) Futures (XBT) - inntil videre.

Få Opptil kr600 Når Du åpner Og Finansierer En Konto *

Men kort tid etter at Cboes avgjørelse ble kunngjort, virket det som om utvekslingen kan ha hoppet pistolen. Alle disse tjenestene tillater institusjoner å skaffe seg faktisk bitcoin. Hendelsene som fulgte i de påfølgende månedene inspirerte imidlertid ikke mye tillit, ettersom XBT-handelsvolumene ble nosed, delvis på grunn av den vedvarende nedgangen i markedet i 2019. Det er som vanlig forretning for CME Groups bitcoin futures-marked, til tross for at de rivaliserende derivatbørsoperatøren Cboe Global Markets er avskaffet. Starter sent, og alle i alle aldre kan utvikle egenskapene som øker formuen og reduserer gjeld. Flere banker har innrømmet forseelser og blitt bøtelagt for å ha manipulert gullprisene. “Vi sporet notisjonsvolum for bitcoin futures på både CME og Cboe siden desember 2019. Når du ser på nylige markedstrender gjennom dette objektivet, dukker det opp noen interessante detaljer.

Til sammenligning er de fleste futures kontrakter ganske enkelt papirinnsatser. Til toppen må vi hindre februars kortvarige høyt rundt 4250 dollar. 16. januar 2019 var utløpsdatoen for CBOE bitcoin futures.

Som et eksempel er flyselskaper velkjent for å beskytte seg mot betydelige stigninger i råoljepriser ved å kjøpe en futurekontrakt i dag med en spesifikk pris og leveringstid fremover, under antakelse om at oljeprisene vil øke i løpet av perioden i spørsmålet. På en gang en pioner innen bitcoin futures, er de krasjprisene på bitcoin sannsynligvis en ledende faktor i Cboes siste trekk. Som nevnt vil Baakt tilby fysiske futureskontrakter, planlagt lansert i januar 2019.

Da kunngjøringen ble gitt, så det ut til å være fornuftig - det var bare det siste stykket dårlige nyheter på en stadig forlengende liste over tegn på at Bitcoin-markedene falt forbi punktet uten tilbakekomst.

Effekt på Bitcoin-prisen

Østre tid (2100 GMT) på den endelige oppgjørsdagen på Gemini cryptocurrency-børsen. CBOE bemerker at alle fremtidige noterte futures fremdeles er tilgjengelige for handel. Avslutningen av CBOE Bitcoin futures-markedet ble kunngjort i mars 2019. 8%, mens April Cboe-kontrakten USA: Mens dampkontrakter forbruker kapital som ellers ville strømme inn i reelle markeder, skaper fysiske kontrakter reell etterspørsel ved å kreve besittelse av den aktuelle eiendelen. Rett etter at CBOE og CBE lanserte futurekontraktene i desember 2019, falt prisen på Bitcoin.

Det vil gjøre det mulig for institusjonelle investorer, som stort sett har holdt seg unna cryptocurrency, til å ta posisjoner som satser for eller sikre seg mot prisbevegelsene. ”XBT er symbolet for bitcoin futures oppført av Cboe. Unngå futureskontrakter og kjøp faktisk bitcoin på børser. Hvis historien imidlertid er noe som helst indikasjon, vil det bare være et spørsmål om tid før CBOE kommer hastende tilbake til cryptocurrency, spesielt hvis verdien av Bitcoin fortsetter å ta fatt på et sterkt løp til oppsiden. Bare denne gangen vil bitcoin futures påvirke prisen på oppsiden, ettersom kjøp av ekte bitcoin fra børser blir nødvendig for å gjøre opp kontraktene.

Mens disse igler tjener penger, tilfører de samfunnet liten verdi og fremmer ikke økosystemet. Avgjørelsen kan ha vært nødvendiggjort av lave handelsvolumer. 5 virkelige måter å tjene penger på nettet hjemmefra, avbryt støyen ved å huske på noen få grunnleggende veiledende prinsipper. Andre virksomheter som enten tilbyr futures eller planlegger å snart, inkluderer Nasdaq, Bakkt og potensielt Goldman Sachs.

Du Er Med!

Hvorfor er dette Positive News for Bitcoin? Imidlertid kan det hende at Cboes avgjørelse ikke står for mye dersom kommende plattformer, ErisX og Bakkt, snart lanseres. De avregnes i fiat valuta og representerer ikke noe mer enn et kasino-lignende spill på prisen på en eiendel på et fremtidig tidspunkt. Etter alle tegn kommer institusjonene. Har fremtidige markeder vært en katalysator for den nylige kryptokatastrofen? Midt i det pågående prisfallet - ofte omtalt som kryptos bjørnemarked - har Cboe bestemt seg for å slutte å tilby bitcoin futures-kontrakter. En futureskontrakt er en avtale som to parter inngår med den hensikt å kjøpe og selge en eiendel til en forhåndsbestemt pris på et bestemt tidspunkt i fremtiden. 48% på stedet Kraken-børsen hentet kr3,882.