Topp 5 Handelsutdanningsselskaper

Så hvis du vil spare noen ekstra kroner i abonnementet ditt, kan du dra nytte av disse. Du må aktivt se på posisjonene dine og forstå om og hvordan du reagerer på markedsbevegelser. Men det er livet for handel. Prøvekontoer som tilbydes av finansielle tilbydere gjør det mulig for nybegynnere å "spille" med verktøyene de vil trenge senere for å investere eller handle med ekte penger. Å lære å investere skjer ikke over natten. Som antydet av navnet, er The Stock Whisperer et aksjefokusert handelsutdanningssted, selv om det er noen utdanningspakker for swing og opsjoner. Kurset er kr2.997 og inkluderer (alle online) tilgang til kurset, tre måneder med en-til-en-veiledning, ukentlige webinarer/live trading-klasser, gjennomgangsklasser og videooppsummeringer som viser de viktigste mulighetene (basert på strategien som læres) hver dag. Aksjehandel med kunstig intelligens, likevel er AI ikke lett å utvikle. Jeg må si, jeg var veldig skeptisk til institusjonen i begynnelsen, fordi jeg ikke forsto hvordan noen kunne vite hvordan man kan handle lønnsomt, da markedene er uforutsigbare, og du må være i en handel lenge for å tjene penger nedover veien, det er selvfølgelig hvis det går bra med økonomien og markedene.

Min personlige preferanse? Opsjonsinvestorer kan miste hele investeringsbeløpet i løpet av relativt kort tid. Nybegynnere finner som regel sammenligning hvilken tilnærming som appellerer til dem. Jeg fulgte noen av videoene dine og handelsteknikkene dine, og de er de samme som mine.

 • Velg mellom over 7000 pedagogiske arrangementer inkludert live webinarer, lokale workshops og virtuelle arrangementer - alt uten kostnad.
 • De som er interessert i dette programmet, kan delta i en live handelskurs gratis.
 • Det er en rekke meget likvide valutaterminer på Chicago Mercantile Exchange (CME) og forskjellige aksjeindeks futures tilgjengelig globalt som Dax fra Eurex for eksempel.
 • Nye kryptovalutaer kan bli generert daglig.

Dette er tilnærmingen som brukes av mange handelsmenn og investorer som ønsker å maksimere mulighetene sine og minimere tapene. Ingen grunn til å investere. Vi undersøker hva som gjør at rike handelsmenn vinner så ofte og så store. Handelsprogrammet tar medlemmene gjennom hvert trinn i handelsprosessen, fra å finne riktig megler, til å sette opp DAS Trader Pro handelsplattform. Det dreier seg mest om å unngå feil for nybegynnere. Dette er den primære fordelen ved å kjøpe ETF-er og aksjefond fremfor å handle individuelle aksjer.

 • Avansert pedagogisk innhold fokuserer på kjernestrategiene, som Opening Range Breakouts (ORB), ABCD Patterns, VWAP Trading, Trends and Extreme Reversals.
 • Det månedlige abonnementet på denne tjenesten er kr129.
 • Studentene kan delta i et livslangt program under veiledning av profesjonelle instruktører og kan oppdage aksjemarkedsklasser og fakta gjennom deres hjemmeside og sosiale medier.
 • Ikke nødvendigvis ubrukelig, men veldig lite av det som tilbys gir noe du ikke kan finne ut av i løpet av få minutter fra nettforskning - gratis.
 • Dette er stedet hvor erfarne og nybegynnere handelsmenn møtes for å dele ideer.
 • Det er en rekke betalte abonnementssider tilgjengelig over hele nettet; nøkkelen er å finne den rette for deg.
 • Dette er intensive online-kurs som hjelper deg med å lære deg om handel og lar deg delta i simuleringshandel.

Hvem Drar Nytte Av Aksje Navigatører?

Dette spenner fra forståelse av samtaler og overføringer til spredning, balansering av overskudd og flerbeinte opsjoner. Begynn sakte, velg en eller to aksjer og invester et fast beløp som du er villig til å tape. Futures innebærer å forutsi om prisen på en vare eller aksje vil øke eller synke i løpet av en gitt tidsperiode. Jeg var bekymret fordi rådgiveren min fortsatte å utsette avbestillingen min, men han til slutt holdt ordet og avlyste det. Flere tilbyr finansieringsalternativer for å hjelpe deg med utgiftene til utdanningen, mens andre bare koster måned til måned. Når det er sagt, er det også en veldig dårlig opplevelse ved at det er lite eller ingen forsknings- eller handelsverktøy for å hjelpe nybegynnere å ta bedre informerte investeringsbeslutninger. Angående ruting, 99.

Bloggen vår inneholder regelmessige oppdateringer om handelsmenn, økonomi, handel med trivia, nyheter og alt en håpefull handelsmann kan trenge. Risikoen for kjøperen er større, siden han blir tvunget til å kjøpe til avtalt tid og pris, selv om han taper eller undgår overskudd ved utførelsen av aksjene etter transaksjonstidspunktet. Han er en praktisk trener og mye mer tilgjengelig (etter vårt syn) sammenlignet med Tim. Alternativer er en av de mer komplekse former for dagshandel og vil absolutt kreve en form for handelsutdanning: På samme måte ville ikke Pauls metode være egnet for deg hvis du foretrekker den lave risikoen, den lave belønningen og den langsiktige handelen.

Jeg ville ikke kaste bort tid eller penger. Har du noen gang lurt på hvordan du kjøper aksjer på nettet? For å holde kostnadene så lave som mulig, anbefaler kjente investorer som John Bogle og Warren Buffett å kjøpe og holde hele aksjemarkedet. Naturligvis er søk med Google-søk en annen fin måte å finne lærerikt materiale å lese. Hvis du føler at denne guiden var nyttig for deg, kan du dele den på Facebook, Twitter eller sende den til en venn!

 • Medlemmene har også tilgang til proprietære skannere designet av våre erfarne handelsmenn.
 • Så langt så inspirerende, men hva betyr dette i praksis?
 • Jeg hadde meldt meg på og tenkte at jeg kunne avskrive utgiftene til å lære bort skattene mine, og det er det rådgiveren min hadde nevnt.
 • TRADEPRO Academy ble grunnlagt i 2019 av George Papazov, en kanadier som til tross for sitt ungdommelige utseende har nesten 20 års erfaring fra handel.
 • Du kan pløye gevinster tilbake i aksjen - eller til andre selskaper - men ikke legg mer penger i potten før du vet hva du gjør og kan sette forskning på andre selskaper.

Handelsvideoer

De trenger spesielt å slutte å fokusere for mye på teknisk analyse. Eksempler på hvordan OTA streber etter å etterleve vår verdsatte status som B-Corp inkluderer: Innholdet blir presentert i form av nettbaserte webinarer så vel som ukentlige aksjeplukk. Handelskostnader kan holdes lave, kontoer kan være høyst mulig utnyttet og sentraliserte børser er sterkt regulerte. Han startet TRADEPRO i 2019 etter å ha handlet i mer enn 18 år. Andre koster penger. I 2019 lanserte Investopedia sitt Become a Day Trader-kurs, som dekker alt fra å lage en overordnet handelsplan til nøtter-og-boltene-instruksjonene for å gjøre handler. Jeg handler med konsistens, selvtillit og lett å identifisere hvor jeg kommer inn og går ut før pris noen gang kommer til mitt inntog.

Hva er en markedsordre? Ikke alle seminarer må betales for heller. Vårt grunnleggende aksjehandelskurs er kjernestrategi, hvor du lærer hvordan du handler aksjer og hvordan du kan investere i aksjemarkedet ved å bruke ferdigheter og strategier på profesjonelt nivå uavhengig av din erfaring og handelsstil. Noen studenter handler for å slutte i jobbene sine fra 9 til 5, mens andre ønsker å supplere nåværende inntekt eller forberede seg til pensjon. Noen meglere, for eksempel TD Ameritrade, tilbyr sine kunder papirhandel, en simulering av handel som er en fin måte å praktisere uten penger eller risiko involvert.

Kammerman spiller også inn en Dark Pool Weekly Whisper-video av sine hotteste handler for uken som er tilgjengelig for Java Pit-medlemmer. Vi tror virkelig at trenerne deres gir fantastisk innhold, og det er derfor vi inkluderte kurset deres på denne gjennomgangen av de beste kursene for aksjehandel. Jun 2019 Facebookbook fans 234,972. 0 timer on-demand video, artikler, tilleggsressurser, alt med tilgang til full levetid og med et sertifikat for fullføring, til en pris av USD 200, for øyeblikket med spesialtilbud for USD 11.

OTAs CliK er designet med brukeren i tankene - Varighet: 15 sekunder.

Tre andre vanlige strategier du kanskje hører handelsmenn refererer til inkluderer momentum trading (å kjøpe aksjer i veldig raskt voksende selskaper og selge dem for et overskudd før de uunngåelig topp i pris), swing trading (ved hjelp av teknisk analyse for å identifisere et handelsområde og deretter kjøpe og selge aksjer som aksjer handles innenfor det området), og øre aksjehandel (kjøpe aksjer i veldig små selskaper hvis aksjer handler for under 1 dollar per aksje). Mark twain's bli rik-raske ordninger, det er programmer der ute som vil hjelpe deg å tjene penger. Som en del av vår forpliktelse overfor våre kunder, tilbyr vi en rekke pedagogiske verktøy for å hjelpe deg med å få en grundig forståelse av både beslutningsprosessen og handelsutførelsesprosessen involvert i varehandel. Intro, Student, Expert og Pro.

Housing Bubbles innvirkning på huseiere, leietakere og investorer - Varighet: 51 minutter.

Investorer har år til å utvikle og finpusse ferdighetene sine. Jeg kjøpte min første restaurant for å bli rik! (roblox restaurant tycoon 2). Jeg vet at noen skrev negative anmeldelser om OTA, men handel er ikke for alle, akkurat som raske biler ikke er for alle. Det er imidlertid mulig å spekulere i prisbevegelse på cryptocurrencies uten å eie dem. Så vi kan velge å handle dem på en mye mer rett frem måte hvis vi ønsker det. Over 1000 aksjehandler senere er jeg nå 33 år og lærer fortsatt nye leksjoner. Hvis du er i New York City storbyområde, kan du til og med ta personklasser på Online Trading Academy's school i Brooklyn.

Jeg har handlet futures i fem år. Det er mer eller mindre bare den samme grunnleggende kunnskapen. Swing er ikke en form for dagshandel, men du vil se mange dagers utdanningssteder som tilbyr kurs i den. Uansett hva som blir tilbudt, bare si nei!

Mens det er opsjoner, er kjøperen fritt til å frafalle sin rett, men med fremtiden er forpliktelsen til å kjøpe og selge gjensidig. Målet er å finne et anerkjent kurs av høy kvalitet som gir valuta for pengene. Dette vil hjelpe deg å bli en mer informert næringsdrivende. 5 timer forelesningsvideoer, et essay og et sertifikat for gjennomføring etter kurset. Ha alltid en exit-strategi. Rådgiveren min var veldig ærlig og sørget for at jeg var komfortabel med beslutningen min som jeg satte pris på.

Yelp For Bedriftseiere

Er du interessert i handelsopsjoner eller futures? En mentor kan være et familiemedlem, en venn, en kollega, en tidligere eller nåværende professor, eller ethvert individ som har en grunnleggende forståelse av aksjemarkedet. Aksjesiden vår kan hjelpe deg med å forklare hvilke aksjer som er best egnet til dagshandel - til slutt du volum og volatilitet. Når det er oppnådd, begynner den virkelige moroa. Du kan handle live mens du kan bruke OTAs handelsverktøy og snakke med investorene deres. Installasjon; studenten får hjelp til å laste ned og installere strategien på sine diagrammer. Kurset er for tiden kr2.997 og inkluderer all online tilgang, tre måneder med en-til-en-veiledning, ukentlige webinarer og live trading klasser, pluss videooppsummeringer. De fleste seminarer vil fokusere på ett spesifikt aspekt av markedet og hvordan foredragsholderen har funnet suksess ved å bruke sine egne strategier gjennom årene.

Teknisk analyse, trening i aksjemarkedet og erfaring hjelper dem å finne gode aksjer å investere i der de raskt kan åpne og lukke en posisjon. Suksessrike investorer som Warren Buffett lar pengene sine oppnå eksponentielle resultater for dem ved å kjøpe aksjer når andre er redde og være forsiktige når andre er grådige. Selskapet bak Jason Bond Picks tilhører de Topp 1000 raskest voksende selskapene i USA. Selv om ideen om å "kjøpe lavt og selge høyt", kan høres enkelt ut; i realiteten er lønnsom handel betydelig vanskeligere enn bare å kjøpe når prisen går ned, eller selge når prisen beveger seg høyere. Når du handler for dagskurs, bør du bare vurdere de som ble opprettet av noen med mange års handelserfaring: Det er nå morsomt å handle - og å tjene penger når du har det moro er noe få noensinne vil ha fordelen av å oppleve. Hvilke meglere tilbyr funksjonene du trenger for å kunne handle med hell?

Du lærer mye når du får tips fra Kammerman og de næringsdrivende på kontoret hennes. 40 legitime og virkelige måter å tjene penger hjemmefra uten noen investering (nr. 9 er utrolig!). En næringsdrivende vil vite nøyaktig hvor mye de vil vinne eller tape, uavhengig av størrelsen på prisbevegelsen på den underliggende eiendelen. Når investorer har erfaring og er komfortable med handelsbilletten, kan denne bekreftelsessiden deaktiveres. Dessverre er dette alternativet ganske kostbart, ettersom du trenger å skille deg ut med hele 99 dollar per time trening. Uansett hva det økonomiske målet ditt er, må du ikke kaste bort pengene dine og sparepengene dine på prøve-og-feiling-metodene som resulterer i en feilprosent på 90%.

 • Bestem hvilke ekstra kurs som kan hjelpe deg med å oppnå det du ønsker å oppnå.
 • De beste selskapene som er ledende innen deres felt kommer rett og slett ikke til kr5 eller kr10 per aksje.
 • Populære aksjer de fleste amerikanere kjenner til inkluderer Apple (AAPL), Facebook (FB), Disney (DIS), Microsoft (MSFT), Amazon (AMZN), Google (GOOGL), Netflix (NFLX) og nylig noterte selskaper som Uber ( UBER) og Pinterest (PINS).
 • Vi garanterer det.
 • Ta den tiden du trenger!
 • Kammerman begynte å handle i 1994 og begynte å undervise online i 2019.

Valgthandelskurs For Nybegynnere

Ja, selvfølgelig. Erfaring er imidlertid ikke alt. En grenseordre hjelper å låse inn en fast pris i tider med volatilitet. Selvfølgelig kan det ikke være en stor sak for erfarne handelsmenn, men det er uheldig at de ikke har investert i denne helt viktige funksjonen. Deltakerne er sikret en andel i overskuddet, de første 5 000 dollar som beholder og 80% av all fortjeneste etterpå.

Som standard vises alltid et sammendragsskjermbilde når denne knappen er klikket for å oppsummere ordren og bekrefte at vi har nok midler på kontoen vår. Vil du handle aksjer, opsjoner, ETF-er, aksjefond, obligasjoner eller forex? Enten kursinstruktøren er professor i finans eller en næringsdrivende med ti års erfaring, bør du bare vurdere å ta kurs fra fagfolk innen fagområdet. Kurset, som tilbyr studentene en hel dag med live handel, koster kr99 per måned.

En Annen Verdig Mulighet Er Kurs På Nettbasert Handel

Schwabs spesialitet er pensjonering, noe som gjør det ideelt for investorer som ønsker å ta en langsiktig tilnærming til å forstå aksjemarkedet. Dette er et klart bevis på at det er stor etterspørsel etter deres tjenester. Heldigvis kan du fremdeles høre på samtalen og ta noen få inn- og utkjøringsstrategier. Nye investorer har tilgang til et brukervennlig nettsted, hundrevis av månedlige webinarer, videoer og gratis premiumkurs og quizer. Gjør deg selv en tjeneste og ta kursene deres. Facebook-fans 9,375. Jeg tror de få negative rapportene her er fra folk som kan ha en feil ide om hva Online Trading Academy kan tilby.

IG Academy

Det er også abonnement som kan variere fra kr10 per måned til nesten kr200. Forhåpentligvis hjelper de med å svare på noen av spørsmålene dine om aksjehandel. Å være profesjonell daghandler er som å være profesjonell i andre karrierer: Disse inkluderer gratis handelsverktøy som gratis webinarer, gratis strategiseminarer og så videre.

Ta kontroll over din egen økonomiske skjebne. Alle disse ressursene er bygget på Meir Baraks personlige handelsstrategi. Jeg er så fascinert av denne handelstjenesten med opsjoner, at jeg ikke stoppet forskningen før jeg fant et stort spesialtilbud. Midlene hans i løpet av denne tiden hadde avkastning på flere hundre prosent. Bortsett fra det, er Kunal opptatt av å sikre at enhver næringsdrivende som melder seg inn i bandwagon kan gi mening om det og tjene fort fort. Det er mange tilgjengelige alternativer:

Denne guiden fører ingen gjetninger, og gir bokstavelig talt studenten en prosess å følge som vil sette dem på banen med de høyeste sjansene for suksess for handel, uavhengig av valgt strategi. Velge riktige aksjer, opsjoner og ETF-er; unødvendig å si at det er tusenvis av valg, men vi trenger ikke å bli overveldet av det store utvalget som er tilgjengelig for oss. Hvis du velger å ta et av disse kursene for dagshandel - eller et annet du velger - sørg for at du får mest mulig ut av det ved å engasjere deg i prosessen med å lære, jobbe hardt og øve på det du får vist. Tilsvarende, hvis aksjen skyter høyere i pris, vinner du også fordi du fremdeles holder halvparten av din opprinnelige posisjon.

Lag En Plan Og Hold Deg Til Den

SchoolOfTrade. Vi prioriterer handelsmannsutdanning høyt. Faktisk, med statistikk som bekrefter at 90% av næringsdrivende mislykkes, er det bedre å investere i kunnskap først. På samme måte viser de deg selv hvordan du kan handle aksjer med andeler for så lite som kr1. Som du kan forvente at prisene er i glidende skala, der nybegynnerkurs er billigst og avansert dyrere. Delte og diskuterte handelsstrategier garanterer ikke noe avkastning og My Trading Skills skal ikke holdes ansvarlig for tap du måtte påføres, verken direkte eller indirekte, som oppstår fra investeringer basert på informasjon her. Men i motsetning til Tim som foretrekker å bruke mesteparten av tiden sin på å turnere i verden og dele sine erfaringer på sosiale medier, foretrekker Paul Scolardi å la resultatene tale for seg selv.

Det er hyggelig å møte deg!

Utdanningstemaer

Den første, og viktigste, er et brukervennlig nettsted og samlet handelsopplevelse. Se, dagshandel: De har også et gratis chatterom (selv om du må være medlem for å legge ut) med over 30 000 medlemmer. Prøver Karakteren for dette kurset er ganske høy på 4. Når det er sagt, ser hele mannskapet ut til å legge mer vekt på momentumhandel. Noen funksjoner vi sporer på StockBrokers. Følg denne bloggen og lær å handle markedet med Price Action Forex Trading Strategies. Hvorfor Trade Ideas er bedre enn hver pedagog og mer effektiv enn hvert standard handelskurs Internett tilbyr utallige tilbydere av handelskurs, klasser, bøker og mye mer.

Åpne En Aksjemeglerkonto

Du kan spare meg for mye tid, og jeg tror vi alle kan tjene litt penger selv om dette er mer en hobby for meg nå. Markedsordrer kjøper eller selger umiddelbart til dagens beste markedspris. Den viktigste egenskapen som virkelig skiller Bulls på Wall Street fra konkurrentene, er Desais entusiasme for emnet.

Ikke kjøp en aksje under kr15 per aksje. De forskjellige typer handelsmenn som vi normalt oppgir, vil omfatte forex, futures, aksjer og opsjoner med den ekstra spesifikasjonen om vi dag eller handler. Få personlig instruksjon for å optimalisere Schwabs handelsverktøy for din handelsstrategi. Handelsindekser innebærer handel på en gruppe aksjer relatert til ett bestemt område. Er gruvedrift lønnsomt i 2019? 3 prosent og 23. Opsjoner innebærer risiko og er ikke egnet for alle investorer. 95 per måned etter det. Still oss et spørsmål! Kurs inkluderer også hvordan du kan lese indikatorer som Nivå 2, Tid og salg og Volum.

Faktisk krediteres John Bogle med å opprette det første indeksfondet.

Nettstedet tilbyr også tilgang til tidligere gratis webinarer. Dette er overhodet ikke kritikkverdig, men kan sammenlignes med å lære å svømme på grunt vann. Denne omfattende guiden vil gi en oversikt over tilgjengelige online kurs som forklarer innholdet, fordeler og ulemper. En annen B-Corp, Thanksgiving Coffee, en samfunnsansvarlig kaffeleverandør, gir OTA-ansatte sine morgenbrygg. Hver modul består av flere videoer og øvelser du fullfører som du kan sende inn til gjennomgang. Jason sender ut en detaljert handlingsplan hver morgen før markedet åpner. Vi vil dekke dette detaljert, slik at hver student kan velge hva som er best for dem.

Slik sikrer du sektorer - Varighet: 2 minutter, 47 sekunder.

I dette tilfellet oppveier det å ha aksjene i selskapet de små prissvingningene som kan komme med å gjøre en markedsordre. Hvis du sliter med å finne din nisje, kan du se PFA og se hva du kan ha savnet. Med TopstepTrader kan du bli en handelsmann på heltid ved å handle en finansiert handelskonto. Kjøp nye høydepunkter hele tiden. Tim's Alerts - Dette treningsnivået vil koste deg kr75 per måned. Online trading kurs har ofte forskjellige nivåer, vanligvis Nybegynner, Middels, Pro eller lignende.

 • De beste kursene for dagshandel tilbyr en rekke studentstøtteverktøy, fra verktøy for å kontakte professoren til et nettforum der studenter kan samles og dele informasjon.
 • Begge pakkene abonnerer deg deretter på Warrior for kr197 per måned.
 • Twitter-følgere 113.
 • For dette formål ønsker vi å nullstille WarriorTrading og Investors Underground som de beste valgene totalt sett.

Forum | Kurs | Live Room | Indikator for SD-volumsoner

Dette alternativet er flott for de som har budsjett, og som vil lære om finansmarkeder, hvordan lese tradingkontoer, en introduksjon til grunnleggende og teknisk analyse, lære om handelspsykologien og mer. Gjennom årene har jeg kjøpt mange indikatorer og kurs, og ingenting ser ut til å fungere for meg på lang sikt. August 2019 Facebookbook fans 76. TD Ameritrade er den eneste megleren som har spilt hele læringsopplevelsen, og tilbyr kundene et poengsystem knyttet til fremdriftssporing, og til og med merker for å oppmuntre til fortsatt læring. Disse kursene har blitt godkjent av mange handelsmenn, basert på egne erfaringer. Nye handelsmenn vil ha en plattform som er strømlinjeformet, enkel å navigere og inkluderer rådgivning og et handelsmennesker av jevnaldrende for å svare på spørsmål. OTAs vannforsyning kommer fra et lokalt Newport Beach-anlegg. Å betale for forsknings- og handelsideer kan være lærerikt.

Bli kjent med Online Trading Academy-instruktører - spilleliste

Jeg vil oppfordre alle til å prøve OTA og se om det passer godt. At markedene ikke fungerer og forresten takk for all college gjeld. Som du kan forvente med en plattform av dets kaliber, fokuserer de på både grunnleggende og teknisk analyse. Det finnes også et simuleringsprogram for de som ønsker å teste strategiene sine uten å risikere reelle penger.

Heldigvis Er Det Andre Kilder Tilgjengelig På Nettet

Det er også lett å bli feid opp i spenningen over det som føles som en vinnende aksje. Men du kan typisk kjøpe og handle aksjer innenfor en IRA-konto. Gratis live forex signal nettsted, siden intraday trading strategier er avhengig av hastighet og presis timing, gjør mye volum å komme inn og ut av handler lettere. Etter å ha snakket med min CPA og en IRS-profesjonell, sa de at dette ikke kvalifiserer, så jeg kansellerte søknaden min i det 3 dagers vinduet. Vet hva du vil:

Optimalhandel blir kanskje sett på som ganske mer sammensatt for den vanlige handelsmannens vanlige aktiviteter.

Det er ingen grunn til å skynde seg inn i aksjemarkedet. Noen av leverandørene som tilbyr cryptocurrency-kurs online er listet opp her. Hvordan tilpasse en tilnærming til varierende markedsforhold. For nybegynnere som ønsker å lære gjennom mobilappen sin, vil jeg anbefale Fidelity eller TD Ameritrade.

Cryptocurrency trading krever en omfattende kunnskap om virkningene av cryptofinance samt verktøyene som brukes i kartlegging og vellykket handel med dem. 99 (Noen få dager er det en spesiell Udemy-kampanje. )Du kan alltid ta treningen når som helst på dagen, avhengig av timeplanen din.